StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Елтон Джон перервав концерт через український прапор

24 червня 2022, 19:22
Елтон Джон зупинив концерт, щоб підтримати українку.
Елтон Джон
Елтон Джон підтримує Україну / Скріншот відео з youtube.com

Британський композитор і виконавець Елтон Джон перервав свій концерт, побачивши українку, яка розмахувала українським прапором.

Епізод стався на концерті виконавця в Брістолі, в рамках прощального туру Елтона Джона. В ході концерту співак побачив українку з нашим прапором і перервав свій виступ.

В якості підтримки Україні, яка четвертий місяць героїчно протистоїть Росії, Елтон Джон попросив своїх фанатів зафіксувати на відео і фото символ України.

відео дня

Таким чином, цей фрагмент концерту став вірусним і поширився по соціальним мережам, в тому числі в Twitter. Коли глядачі зрозуміли, куди вказує співак, вони вибухнули оплесками. Це ще раз показує, наскільки весь світ солідарний з Україною.

Зазначимо, раніше сер Елтон Джон виступив на підтримку українців, які потерпають від ра**истської окупації. Особливого його турбує ситуація в Маріуполі, який артист відвідував особисто. Елтон Джон є засновником фонду по боротьбі зі СНІДом, в рамках роботи з яким він дуже щільно працював з Україною і українцями. Коли почалося повномасштабне вторгнення рф в Україну, сер і його команда висловили підтримку українському народу, і тепер займаються волонтерством.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти