StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що це за дівчинка: 65-річна Мадонна без макіяжу показала обличчя зблизька

14 червня 2024, 01:30
391
Мало хто очікував, що без мейкапу і ретуші Мадж має настільки гарний вигляд.
Мадонна
Мадонна без макіяжу - Мадонна показала селфі без ретуші / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

З моменту закінчення туру Мадонни "The Celebration Tour" минуло вже півтора місяця, і шанувальники поп-ікони стали сумувати за її фірмовою відвертістю. Та й сама співачка рада вкотре побалувати фанатів.

Щоправда, цього разу до пікантного вбрання і провокаційних поз справа не дійшла. Хоча Мадж і показала, напевно, найінтимніше.

Так на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала знімок без макіяжу. Останніми роками їй міцно дістається від хейтерів через велику кількість уколів і пластичних операцій на обличчі й тілі. За таких обставин показатися багатомільйонній публіці а-ля натюрель - великий подвиг для Мадонни.

відео дня

На селфі без ретуші та макіяжу Мадонна виглядає напрочуд свіжою - рівний тон шкіри, мінімум зморшок. Щоправда, очі співачки почервоніли, ніби вона плакала. "Чи можемо ми все ще закохатися цього літа?" - свідчить інтригуючий напис на футболці Мадж, яким вона явно намагалася щось донести підписникам.

Мадонна
Мадонна без макіяжу - Мадонна показала селфі без ретуші / instagram.com/madonna

Хто така Мадонна?

Мадонна (Мадонна Луїза Чікконе) - американська співачка, автор-виконавець, танцівниця й акторка. З 1980-их носить негласний титул "королеви поп-музики". Потрапила до Книги рекордів Гіннесса, як найбільш комерційно успішна виконавиця в історії. Володарка семи "Греммі" (1998 року забрала одразу три нагороди) і двох "Золотих глобусів". Внесена до "Зали слави рок-н-ролу". З початку музичної кар'єри 1979 року випустила 14 альбомів і 93 сингли.

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка популярного серіалу "Бріджертони", англійська акторка Джессіка Медсен, вона ж - Крессіда Каупер, зробила камінг-аут і розповіла про своє кохання.

Також голлівудська акторка Ніколь Кідман розкрила подробиці свого розлучення з Томом Крузом. Вони були разом понад 10 років, і розрив для зірки обернувся справжньою катастрофою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти