StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка популярного серіалу "Бріджертони" здійснила камінг-аут

3 червня 2024, 20:28
426
"Крессида Каупер" вийшла з шафи з гордо піднятою головою.
Джессіка Медсен
Джессіка Медсен з Бріджертонів зізналася в бісексуальності / колаж: Главред, фото: instagram.com/jess_mads

Щорічний місяць Прайду традиційно надихає людей по всьому світу заявити відкрито і з гордістю про свою сексуальну приналежність та/або ідентичність. Не залишилася осторонь і англійська акторка Джессіка Медсен - зірка історико-драматичного серіалу "Бріджертони".

У своєму блозі в Instagram Медсен повідомила, що бісексуальна. Ба більше - що у неї є партнерка, в яку вона шалено закохана.

"Я кохаю жінку і голосно та гордо хочу про це заявити!" - написала артистка і опублікувала відео, на якому вона позує з обличчям, прикрашеним у кольорах прапора LGBTQ(A+)-спільноти.

відео дня

Джессіка Медсен зіграла в перших трьох сезонах серіалу "Бріджертони", події якого відбуваються на початку 19 століття в Англії, Крессіду Каупер - пліткарку і суперницю дебютантки Дафни Бріджертон. Персонаж Медсен відомий своєю зухвалою вдачею і незвичайними вбраннями.

Джессіка Медсен
Джессіка Медсен з Бріджертонів зізналася в бісексуальності / instagram.com/jess_mads

Серіал "Бріджертони"

Бріджертони - популярний серіал від Netflix, дія якого відбувається у вищому суспільстві альтернативного Лондона епохи Регентства (початок 19 століття). Події обертаються навколо чотирьох братів і чотирьох сестер сім'ї Бріджертонів, їхніх пошуків кохання та місця під сонцем. Перша серія "Бріджертонів" вийшла в грудні 2020 року. Наразі відзнято 3 сезони і серіал продовжено на четвертий. Має спін-офф - мінісеріал "Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів".

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що 15-річна донька Джолі та Пітта демонстративно відмовилася від прізвища батька. Вів'єн Маршелін пішла по стопах батьків, і взяла в якості творчого псевдоніма прізвище Анджеліни.

Також 65-річна Мадонна завела нового хлопчика-іграшку - про це повідомив інсайдер із близького оточення співачки. Новий роман Мадж закрутила лише через кілька днів після розставання з попереднім бойфрендом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти