StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Потапа розповіла про його стосунки з сином

30 грудня 2023, 21:35
Ірина Горова встала на захист відносин батька і сина.
Син Потапа
Син Потапа "забув" згадати про свого батька / Колаж Главред, фото Instagram / realpotap

Засновник, генеральний директор Pomitni і колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла про те, які стосунки зараз у її сина Андрія з репером.

Як заявила вона в інтерв'ю "Ранок у великому місті", молодший Потапенко не ігнорує свого батька, як нещодавно здалося всім, хто бачив короткий виступ тінейджера. У той же час, Горова зазначила, що у Потапа з сином досить міцні стосунки і вони багато підтримують один одного.

"Він не проігнорував. Він не мав ніякого посилу, щоб приховати, що він син Потапа. Він дуже його любить, поважає. Я вважаю, що це придумана суперновина. Навпаки, вони багато спілкуються, підтримують один одного", - сказала Ірина.

Вона також додала, що Андрій і Потап разом зустрічатимуть Новий рік. "У новорічні свята він буде з батьком", - зазначила Горова і додала, що святкуватимуть не в Києві.

Нагадаємо, раніше 15-річний син продюсерів і бізнесменів Ірини Горової і Потапа, під час свого першого інтерв'ю, представився сином тільки Горової, повністю проігнорувавши свого батька Потапа.

Раніше також Ірина Горова розповіла, скільки грошей витрачає на місяць. В місяць вона витрачає близько 2-3 тисяч доларів (70-100 тисяч гривень). "Ну якщо чесно, десь дві - три тисячі доларів, тому що нікуди ходити, нічого купувати. А коли була за кордоном, мені здається, то взагалі якщо тисяча доларів була, то це ого, - поділилася Горова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти