StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Астаф'єва розпекла Потапа за скандальний трек про волонтерів

16 липня 2023, 10:08
1234
Як каже Даша Астаф'єва, Потап не став би писати таку пісню про волонтерів, якщо був реально залучений у волонтерський процес.
Астаф'єва, Потап
Даші Астаф'євій не сподобався трек Потапа про волонтерів / колаж Главред, фото УНІАН

Відома українська попспівачка, актриса і волонтер Даша Астаф'єва розкритикувала свого колегу Олексія Потапенка (Потапа) за трек, власне, "Волонтер". Свою думку дівчина висловила на проекті "Гончарова подкаст".

"Треба очиститися від цього, визнати, що ти робив погані вчинки. Якби Олексій розвантажив хоча б один автомобіль гуманітарки, він навряд чи б написав такі слова про волонтерів, про волонтерів. Просто уяви, скільки жінок на морозі розвантажували важкі автомобілі, бачили це все, і як їм взагалі такі пісні. І замість того, щоб сказати: так, це помилка, я видалю. І радіостанції, які це крутили", – сказав він.

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов стверджував, що Настя Каменських і Потап розлучаються - нібито через невірність чоловіка.

відео дня

"Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Каменських на тлі скандалу заявила, що втратила голос і проходить лікування.

Беспалов посилався на якісь анонімні джерела, а також на якихось "котиків", які володіють інформацією. Блогер також звертає увагу на те, що після того, як Каменських поскаржилася на втрату голосу і скасувала свій концерт, вона буквально відразу ж співала наживо на одному з корпоративів.

Сам Потап чутки про розлучення з Каменських спростував категорично.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти