StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня невістка Єлизавети II поділилася найкращою порадою від покійної королеви

29 березня 2023, 21:58
Сара Фергюсон згадує свекруху щодня, і неминуче в її вухах лунає одна і та ж фраза.
Сара Фергюсон, королева Єлизавета II
Сара Фергюсон розповіла, яку найкращу пораду їй дала королева Єлизавета II / ua.depositphotos.com, instagram.com/theroyalfamily

Британська письменниця і громадська діячка, колишня невістка королеви Єлизавети II (екс-дружина принца Ендрю), Сара Фергюсон, герцогиня Йоркська, не приховує, що все ще тужить за колишньою свекрухою. Незважаючи на розлучення, у Фергі та монархині склалися вкрай теплі стосунки.

Більш того, Єлизавета II навіть довірила невістці королівських коргі - своїх улюблених вихованців. Герцогиня Йоркська в інтерв'ю для The One Show зізналася, що кожен раз, коли вона вигулює цих собак, в її голові звучить голос королеви, який нагадує їй один дуже важливий життєвий принцип, якому Фергі намагається слідувати.

"Одна річ, яку я дійсно люблю, коли я з ними (з коргі - прим. редактора) - я дійсно думаю про Її Величність, і я дійсно думаю про систему цінностей, яку вона підтримувала в цій країні. І я пам'ятаю, вона часто говорила мені: "Сара, в світі повинно бути стільки доброти, щоб вона могла обеззброїти злобу", - цитує Фергюсон Daily Mail.

Герцогиня Йоркська переконана - якби кожен дотримувався фірмового правила від королеви Єлизавети II, цей світ став би набагато кращим.

"Ми всі повинні постійно згадувати ці слова з повагою і любов'ю до великого лідера, який тепер передав їх іншому великому лідеру в особі свого сина. Так смішно говорити про це ... прямо з коргі! Але коли я дивлюся на них, я думаю: "Так, вперед", - ділиться Сара Фергюсон.

Раніше Сара Фергюсон поділилася зворушливим епізодом своєї жалоби за королевою Єлизаветою II - герцогиня Йоркська присвятила колишній свекрусі вірш власного твору.

Також стала відомою ще одна безцінна порада, яку дала Єлизавета II, але цього разу - дружині свого онука, принца Вільяма. Дамська розмова по душам у королеви відбулася після перших публічних конфузів Кетрін Уельської.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти