StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня невістка Єлизавети II відверто розповіла, що думає про принца Гаррі і Меган Маркл

2 березня 2023, 18:41
Сара Фергюсон також припустила, що б сказала принцеса Діана, дивлячись на своїх спадкоємців.
Сара Фергюсон, принц Гаррі, Меган Маркл
Сара Фергюсон висловилася на адресу принца Гаррі і Меган Маркл / ua.depositphotos.com

Британська письменниця і громадська діячка, в колишньому - член британської королівської сім'ї, Сара Фергюсон висловила свою думку про скандальних герцогів Сассекських.

Подібно леді Діані, принцу Гаррі і Меган Маркл, після розлучення з принцом Ендрю, другим сином королеви Єлизавети II, вона зберегла свій титул - герцогиня Йоркська. Фергі (так називають її в народі) теж була свого роду бунтівницею при БКС, тому вона вважає, що може висловитися про погану славу, якою почав обростати принц Гаррі з дружиною.

До того ж Фергюсон була близькою подругою принцеси Діани, яку знала ще в юності, до їх вступу в британську королівську сім'ю. В інтерв'ю виданню People герцогиня Йоркська розповіла, що думає про Сассекських після скандальних мемуарів Гаррі та їх участі в документальному серіалі.

Так Сара Фергюсон зізналася, що і сама довгий час була ласою здобиччю для папараці і пережила чимало неприємних епізодів, поки пристрасті навколо її розлучення з принцом Ендрю не вляглися. Тому критикувати Гаррі і Меган вона не береться.

"Я не вірю, що одна людина має право судити іншу людину. Я не в тому положенні, щоб виносити будь-які судження. Мене судили все моє життя і я не засуджую Сассекських. Я думаю, що Діана неймовірно пишалася б своїми онуками. І не тільки онуками Сассекських, а й дітьми Вільяма", - зазначила Фергі.

Раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Також принц Гаррі і Меган Маркл в скандальному документальному серіалі на Netflix розповіли, що у герцогині Сассекської був викидень. Пара вважає, що причина таїться в батькові колишньої акторки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти