StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Був другом, став ворогом": Z-патріотка Кудрявцева висловилася з приводу Зеленського

6 березня 2023, 14:44оновлено 6 березня 2023, 17:06
Артистка опускається з кожною заявою все нижче і нижче. Складно зрозуміти, куди заведуть її фантазії далі.
Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева / modnohod.ru

Путіністка, любителька війни, молодящаяся телеведуча Лера Кудрявцева зробила чергову маячну заяву щодо України.

Кудрявцева виступила на пропагандистському шоу "Нові російські сенсації" (НТВ), де зробила ряд цинічних заяв, що стосуються війни і вбивств українського народу.

Так, за словами путіністки, тепер вона вважає президента України Володимира Зеленського своїм особистим ворогом. Явно незадоволена артистка також додала, що раніше Зеленський "пускав бісики", на які вона нібито ніяк не реагувала.

відео дня

"Тоді, природно, про це ніхто не думав і не придивлявся: а який він... Хто був твоїм другом, раптом стає ворогом. З ким ти спілкувався, раптом від тебе відвертається, або ти від них. Зараз не можна, як то кажуть, повертатися в минуле і думати, як це було", – заявила старіюча телеведуча Кудрявцева.

Вона також додала, що в перші місяці війни "вірила Українським Новинам, а потім все зрозуміла". "Чесно кажучи, перші місяці я вірила тому, що писала Україна. Це тільки потім я почала розбиратися, що половина – вкидання, половина неправда. Це потім я зрозуміла, що є такі служби, куди вливаються мільярди грошей, як це все красиво працює, як це все нам красиво підносять, і люди в це вірять. Це я тільки потім зрозуміла. Але думки виїхати з Росії у мене не було ніколи. І ніколи не буде, я сподіваюся. Я дуже люблю свою країну, я нею пишаюся", – додала z-патріотка Кудрявцева, яка скоро в будь-якому випадку не зможе покинути терористичну батьківщину, так як вона буде перебувати в повній ізоляції.

Нагадаємо, раніше телеведуча Лера Кудрявцева, таки стримала свою обіцянку і взяла в руки зброю.

Згідно з опублікованими фото, які Кудрявцева запостила на своїй сторінці в Instagram, путіністка взяла в руки різні види зброї і вирушила при повному параді в тир. Свої відео і фото вона супроводила текстом про те, хто що любить. "Хтось вишиває хрестиком, хтось кулінарить, а я ось знайшла для себе заняття до душі. Поки ще болять руки від напруги. А у вас яке хобі?"- запитує вона.

Крім того, раніше Кудрявцева визверилася матом на ЗМІ, які" поховали " ведучу.

Так, на одному з ресурсів вийшла стаття про те, що померла відома телеведуча Лера Кудрявцева, до якої навіть не встигла швидка. "Лера Кудрявцева померла в своєму будинку, в оточенні сім'ї", - написали журналісти.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти