StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Буде крематорій: стало відомо, хто купив будинок Пугачової

26 квітня 2023, 13:59
Російський шоумен купив замок Пугачової для, м'яко кажучи, дуже незвичайних завдань.
Стас Борецький купив будинок Пугачової
Стас Барецький купив будинок Пугачової / Фото з мережі

Російський шоумен Стас Барецький купив легендарний замок Алли Пугачової та Максима Галкіна, які не підтримали загарбницьку війну Росії проти України.

За словами нового власника, якого цитує "Говорит Москва", угода вже відбулася. Він додає, що деталі обговорювалися довго в Ізраїлі та Прибалтиці.

Барецький планує відкрити в замку найбільший крематорій в Європі.

"Переговори йшли важко. Аллу Борисівну бентежило питання приналежності замку до ритуального бізнесу. Що ми з нього хочемо зробити? Найбільший крематорій в Росії, в Європі точно, у всьому світі. До нього морг, будуть у нас певні зони, якісь магазини ритуальні, склади будуть", - розповідає бізнесмен.

Сума угоди склала близько 450 000 000 рублів (близько 5 млн доларів).

"Ще коли вона про це заявила, я почав метушитися з приводу покупки. Тому що мені це місце подобається, взагалі замок хороший. Зі своїми компаньйонами взяли. Я запропонував, ідея їм сподобалася. Звичайно, ці гроші з кишені я не вийняв. Якщо потрібна точна сума, то 450 мільйонів, плюс-мінус", - поділився бізнесмен.

За даними Вікіпедії, Барецький славиться своїми витівками на ТБ, скандалами, а також короткою музичною кар'єрою в групі "Ялинкові іграшки". У 2015 році, Барецький брав участь у відкритті пам'ятника Путіну під Петербургом, висловлювався на підтримку анексії та приєднання Криму до терористичної Росії. У тому ж році, одіозний артист влаштував ряд акцій на підтримку імпортозаміщення і навіть спалив автомобіль BMW 520. Він також влаштував акцію біля турецького консульства в Петербурзі на підтримку санкцій проти Туреччини у зв'язку зі знищенням російського Су-24 в Сирії,.

У травні 2016 року виступав проти проведення концерту Елтона Джона в Петербурзі, засуджуючи як його творчість, яку вважає "дикою попсою", так і його гомосексуальну орієнтацію.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що будинок Пугачової нарешті таки знайшов свого господаря. Нібито, це була людина з особистого оточення співачки. Повідомлялося також, що будинок продали за 700 000 000 рублів (8,5 млн доларів).

Раніше також російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ. "Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", - підписав фото сам гуморист.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти