StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Генпрокуратора РФ вирішила перевірити всю сім'ю Пугачової

12 квітня 2023, 23:31
Путіністи не можуть заспокоїтися і пережити від'їзд Пугачової з Росії.
Алла Пугачова, Володимир Путін
Алла Пугачова, Володимир Путін / скріншот YouTube, Instagram

У Росії продовжують погрожувати російським зіркам, які не підтримали військове вторгнення Росії проти України і живуть щасливим життям за кордоном.

Більмо у них на оці - це Алла Пугачова, яка завершила свої справи в Росії і виїхала в благополучний Ізраїль. Так, за інформацією ТАСС, глава Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури держави-агресора з проханням перевірити співачку Аллу Пугачову на предмет фінансування Збройних сил України.

"Прошу вас перевірити Аллу Борисівну Пугачову на предмет надання фінансової допомоги Збройним силам України", - йдеться в документі.

відео дня

Бородін у зверненні скаржиться на те, що Алла Пугачова продовжує критикувати жорстоку війну Росії в Україні. Також, за його словами, вона підтримує діячів культури і мистецтва, які покинули Росію, активно критикують вбивства мирних громадян і надають фінансову допомогу Україні. "Раніше Федеральним проектом було встановлено іноземне фінансування діяльності Алли Пугачової та її зв'язки із західними спецслужбами", - наголошується у зверненні.

"Підмосковна поліція у вересні минулого року отримала заяву від місцевої мешканки з проханням провести перевірку щодо Пугачової за статтею про дискредитацію армії у зв'язку з постом співачки в соціальній мережі, де вона просить визнати себе іноагентом", - повідомило пропагандистське ЗМІ.

Крім того, також стало відомо про те, що перевірити збираються Христину Орбакайте і її дітей.

Нагадаємо, раніше російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ. "Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-Річчі", - підписав фото сам гуморист.

Раніше також російська співачка і Примадонна російської естради Алла Пугачова, яка не стала миритися з совістю і висловилася щодо військового нападу країни-агресора Росії на Україну, несподівано звернулася до свого колишнього друга, композитора і "путініста" Іллі Рєзніка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти