StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Броваста баба": відомий російський шоумен розмазав путіністку Анастасію Волочкову

18 серпня 2024, 18:50
876
Рустам Солнцев невтішно обізвав балерину-путіністку Анастасію Волочкову.
Анастасія Волочкова
Рустам Солнцев не оцінив поведінку Анастасії Волочкової / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art/

Російський шоумен Рустам Солнцев, який виїхав із країни-терориста РФ жити в США, "проїхався" по російській балерині Анастасії Волочковій. Зазначимо, артистка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну.

В інтерв'ю Дмитру Гордону шоумен розкритикував вчинок Волочкової, коли вона закликала Аллу Пугачову повернутися до стану-окупанта РФ.

"Броваста баба Волочкова, не будучи ніколи вже, я так розумію, тверезою, лякаючи дикими вчинками людей, видала: "Алло Борисівно, повертайтеся". Фотографію, де вона присіла по-лакейськи поруч з Аллочкою, демонструючи цим, що, мовляв, Алла була їй так близька, і ось тепер вона на правах подруги просить її повертатися в Росію", - сказав Солнцев.

Дивіться відео, в якому Рустам Солнцев висловився про Анастасію Волочкову:

Хто така Анастасія Волочкова?

Анастасія Волочкова - російська артистка балету, танцівниця, громадський діяч.
Заслужена артистка РФ (2002), народна артистка Карачаєво-Черкесії (2006) і Північної Осетії-Аланії (2007). Лауреат Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря, володарка призу "Benois de la Danse" (2002).
Після анексії Криму, в інтерв'ю українському телеканалу 1+1 у квітні 2014 року в Києві зазначила, що для неї Крим завжди буде частиною України і "мені соромно за Росію". Зараз проживає в терористичній РФ і підтримує режим Кремля.

Анастасія Волочкова - останні новини за темою

Зазначимо, нещодавно Анастасія Волочкова поплакалася на поведінку доньки. Єдине, що цікавить Аріадну, - це заощадження і майно Волочкової. А також балерина сказала, що не планує нічого відписувати своїй спадкоємиці та допомагати їй фінансово.

А також балерина Анастасія Волочкова сказала, що п'є тільки тоді, коли почувається добре. І якби вона багато пила, то не змогла б репетирувати свої виступи.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти