StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хоче відібрати квартиру: Анастасія Волочкова воює з рідною донькою

2 квітня 2024, 18:10
Балерина Анастасія Волочкова поскаржилася на свою єдину доньку і заявила, що залишила її без спадщини.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова залишила доньку без спадщини/ колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art/

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка заявила, що хоче допомагати російським окупантам вбивати українців, давно не живе з дочкою Аріадною. Дівчина переїхала до батька та його нової дружини кілька років тому і відтоді майже не бачиться з матір'ю.

У російському шоу Олени Жигалової путіністка поплакалася на поведінку спадкоємиці. Єдине, що цікавить Аріадну, - це заощадження та майно Волочкової.

відео дня

Балерина заявила, що нещодавно дочка заявилася до неї додому і зажадала віддати їй квартиру, подаровану Сулейманом Керімовим. А також Волочкова сказала, що не планує нічого відписувати своїй спадкоємиці і допомагати їй фінансово.

"Я ридала. У нас розмова була про нерухомість, про квартиру, щось я їй там винна. Була неприємна розмова, і я їй сказала: "Аріша, вибач, але все, що стосується грошей і нерухомості, - це до твого тата, який у мене забрав усі гроші у 2008 році, всі, які були - 3,5 мільйона доларів. Тепер те, що тато обіцяв мені - звертайся до нього... я вам нікому нічого не винна!"

- сказала Волочкова.

Хто така Анастасія Волочкова?

Анастасія Волочкова - російська артистка балету, танцівниця, громадський діяч.
Заслужена артистка РФ (2002), народна артистка Карачаєво-Черкесії (2006) і Північної Осетії-Аланії (2007). Лауреат Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря, володарка призу "Benois de la Danse" (2002).
Після анексії Криму, в інтерв'ю українському телеканалу 1+1 у квітні 2014 року в Києві зазначила, що для неї Крим завжди буде частиною України і "мені соромно за Росію". Зараз проживає в терористичній РФ і підтримує режим Кремля.

Анастасія Волочкова - останні новини за темою

Нагадаємо, як 2014 року Анастасія Волочкова категорично засудила артистів-пропагандистів за "політичну проституцію" в інтерв'ю для української ведучої Катерини Осадчої.

А також Анастасія Волочкова здивувала шанувальників відео з балетної зали і заявила про повернення в балет.

Читайте більше про Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти