StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Уже алкоголічка": Волочкова прокоментувала свій стан

2 квітня 2024, 10:07
Анастасія Волочкова відповіла на звинувачення в її алкоголізмі та запевнила, що з нею все гаразд.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова відповіла на звинувачення в алкоголізмі / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art/

Російську балерину Анастасію Волочкову, яка підтримує терористичну політику Кремля, часто звинувачують у зловживанні алкоголем. Сама ж Волочкова жодних проблем не бачить і заявляє, що може кинути пити в будь-який момент.

Балерина сказала, що п'є тільки тоді, коли почувається добре. І якби вона багато пила, то не змогла б репетирувати свої виступи.

"Я не могла б три години на день крутитися в пуантах у балетному залі", - сказала Волочкова.

відео дня

Як повідомив російський пропагандистський "П'ятий канал", балерина не розуміє за що її звинувачують, адже навколо неї багато людей, яким справді потрібна допомога.

"Половина населення п'є горілку, а Волочкова, яка випиває стаканчик дорогого просекко і свіжої полуниці, вже алкоголічка", - заявила Анастасія.

Але якщо навіть згадати інтерв'ю Волочкової в явно нетверезому стані та непристойні відео з Джигурдою, то стає зрозуміло, що балерина точно не один келишок випиває.

Хто така Анастасія Волочкова?

Анастасія Волочкова - російська артистка балету, танцівниця, громадський діяч.
Заслужена артистка РФ (2002), народна артистка Карачаєво-Черкесії (2006) і Північної Осетії-Аланії (2007). Лауреат Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря, володарка призу "Benois de la Danse" (2002).
Після анексії Криму, в інтерв'ю українському телеканалу 1+1 у квітні 2014 року в Києві зазначила, що для неї Крим завжди буде частиною України і "мені соромно за Росію". Зараз проживає в терористичній РФ і підтримує режим Кремля.

Анастасія Волочкова - останні новини по темі

Нагадаємо, нещодавно в мережі з'явилося відео Анастасії Волочкової та Микити Джигурди, зміст якого багатьох шокував. Балерина й артист спершу танцюють, сильно похитуючись, потім Джигурда стягує з балерини штани й цілує її в низ живота. Після цього нетверезі друзі знову танцюють, обіймаються й торкаються один одного за потаємні місця.

А також Анастасія Волочкова, яка старанно готувалася до "мрії всього свого життя" - грандіозного шоу "Одержимість", вирішила відповісти своїм хейтерам, які критикували "постановку століття".

Читайте більше про Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти