StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому Галкін і Пугачова виїхали з РФ насправді - деталі

18 серпня 2024, 15:33
901
Максим Галкін не зміг змиритися з тим, що в РФ обмежували його свободу.
Максим Галкин, Алла Пугачева
Переїзд Галкіна і Пугачової був неминучим / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Російський гуморист Максим Галкін і його дружина, російська співачка Алла Пугачова, виїхали з країни-окупанта РФ жити в Ізраїль ще на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Російський шоумен Рустам Солнцев, який зараз живе у США, розповів у розмові з Дмитром Гордоном, що стало причиною рішення Галкіна і Пугачової переїхати. Шоумен зазначив, що пара обрала свободу і тепер вони публічно засуджують терористичну політику Кремля.

Максим Галкін
Максим Галкін / інфографіка: Главред

"У нього настільки кришталеві та сміливі почуття, незважаючи на те, що він базувався на "Первом канале", з'являється в "Огоньках" на всіх цих каналах. Ця людина була наповнена свободою, як повітрям. І коли цю свободу почали відкачувати вже в промислових масштабах, то його від'їзд із сім'єю, молодою дружиною і дітьми - він був неминучий", - розповів Солнцев.

Дивіться відео інтерв'ю Рустама Солнцева:

Хто такий Максим Галкін?

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Зазначимо, Максим Галкін не втрачає надії, що в РФ його виключать зі списку іноагентів і хоче знову оскаржити свій статус у країні-окупанті. Гуморист оскаржив у Верховному суді статус іноземного агента.

А також Максим Галкін виступив на фестивалі латвійської співачки Лайми Вайкуле "Рандеву". Галкін ще раз показав своє ставлення до українців, виконавши пісню "Смерека". У мережі з'явилося відео виступу артиста і варто зазначити, що Галкін уже не вперше на концертах виконує пісні українською мовою.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти