StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брата російської актриси, яка підтримала Україну, вигнали з театру

25 березня 2023, 16:01оновлено 25 березня 2023, 21:03
Ім'я брата Чулпан Хаматової зникло з сайту театру і з усіх афіш.
Чулпан Хаматова
Чулпан Хаматова / https://teleprogramma.pro/

Брата російської актриси Чулпан Хаматовой, яка не підтримала війну в Україні і відкрито заявила про це, несподівано зняли з репертуару російського театру "Современник".

За інформацією пропагандистського видання "Стархіт", поповзли чутки, що актора звільнили.

Так, директор культурної установи заявив, що брата Чулпан виключили з акторського складу.

відео дня
Шаміль-Хаматов
Шаміль-Хаматов / Стархіт

"В даний час Шаміль Наїльевич Хаматов членом трупи Московського театру "Современник" більше не є, трудові відносини з ним відсутні. Відповідно, через відсутність трудових відносин заробітну плату він не отримує", — повідомив Юрій Кравець.

Видання додає, що поки невідомо, чи йдеться про звільнення актора. "Проте, на сайті "Современника" ім'я Шаміля Хаматова пропало. До слова, поки в трупі є Лія Ахеджакова, яку позбавили участі у всіх виставах театру", - додають пропагандисти.

Нагадаємо, раніше Чулпан Хаматова, яка не підтримала війну в Україні і відкрито заявила про це, грала в постановці нового Ризького театру в Латвії. Після вистави біля входу її чекали шанувальники, щоб сфотографуватися і взяти автограф. Серед натовпу опинилася і журналістка, якій раніше актриса вже давала інтерв'ю. Швидше за все, журналістка була російська і хотіла ставити неприємні питання, відповіді на які вона перекрутить, в будь-якому випадку.

Представниця ЗМІ хотіла домовитися з приводу нової робочої зустрічі і, користуючись тим, що вони вже знайомі, рушила назустріч Чулпан, що виходила з гримерки. "Відійдіть на п'ять метрів! - закричала жінка, яка супроводжувала Хаматову. - Дайте нам пройти! У цей момент сама актриса крізь зуби видала: "Не смійте до мене наближатися", — описує ситуацію очевидець.

Раніше також дочка російської телеведучої, путіністки Марії Шукшиної Анна, яка вже і так перетворилася на Халка, завдяки своєму захопленню бодібілдингом, опублікувала свіже фото. На своїй сторінці в Instagram, дочка ведучої, яка підтримує жорстоку і загарбницьку війну Росії проти України, показалася в одних трусиках-ниточках, які не прикривали і сантиметра величезного тіла бодібілдерші.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти