StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не для людей зі слабкими нервами: величезна дочка Шукшиной показалася в трусах-ниточках

18 лютого 2023, 10:50оновлено 18 лютого 2023, 11:45
Відповідним фото вона поділилася на своїй сторінці в соціальних мережах.
Марія Шукшина з дочкою
Марія Шукшина з дочкою / wikers.ru

Дочка російської телеведучої, путіністки Марії Шукшиної Анна, яка вже і так перетворилася на Халка, завдяки своєму захопленню бодібілдингом, опублікувала свіже фото.

На своїй сторінці в Instagram, дочка ведучої, яка підтримує жорстоку і загарбницьку війну Росії проти України, здалася в одних трусиках-ниточках, які не прикривали і сантиметра величезного тіла бодібілдерші.

Анна Шукшина
Анна Шукшина / Instagram

Відзначимо, що з першого погляду, абсолютно не зрозуміло, що ж це таке на фото. Перекачане тіло жінки вже давно не нагадує жіночі форми. Швидше, навпаки, виглядає відлякує і не є привабливим.

Нагадаємо, раніше Анна з'явилася в ефірі одного з пропагандистських телеканалів.

Шукшина вже досягла ваги 92 кілограмів. Жінку не бентежать подібні цифри, адже це вага м'язової маси. Дочка актриси, яка любить війну, радіє досягнутим результатам і прагне потрапити в число кращих бодібілдерів. Вона додає, що зміни із зовнішністю — не спонтанне рішення.

"Мені з дитинства подобалися жінки, у яких великі ноги, широка спина. Так, це виглядає по-чоловічому. Але у мене сутність жіноча, а характер чоловічий. Завжди так було. Я в тренажерний зал прийшла в 14 років. Потім вступ до вузу, робота... не до цього було. Потім так співпало, що я повернулася в зал, щоб схуднути після вагітності і згадала: "Боже, я ж хотіла! Мріяла про це!"У мене всередині відбулася особиста трансформація. Я себе дуже сильно полюбила. Бачу свою мрію в дзеркалі і мене аж розриває. Я в гармонії. Її не було все життя. Це така цінність для мене", - розповіла вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти