StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бойфренд Лорак показав своїх дітей, з якими він більше не живе

18 серпня 2023, 16:27
Ісаак Віджраку показав своїх дітей, яким він зізнався у коханні.
Бойфренд Лорак зізнався в любові до дітей
Бойфренд Лорак зізнався в любові до дітей / Колаж Главред, фото Instagram / aniloraк, isaac_vidjrakou

Ісаак Віджраку, йога-інструктор і бойфренд співачки українського походження Ані Лорак, яка встала на бік терористичної Росії, показав своїх дітей і заговорив про кохання в Instagram.

Чоловік опублікував фото своєї дорослої доньки та молодшої дитини. До слова, молодша дитина на фото - зовсім ще малюк, що говорить про те, що тато Ісаак залишив сім'ю з маленькою дитиною заради запроданки Лорак.

Бойфренд Лорак зі своїми дітьми
Бойфренд Лорак зі своїми дітьми / Instagram / isaac_vidjrakou

"Я так пишаюся, що вони обрали мене своїм батьком. Їхнє щастя і їхнє світло є для мене скарбом. Тепер я знаю, що найкращий спосіб виховання - це не нав'язувати їм свої проекції. Як батьки, ми просто повинні захищати їх, поважати, направляти і, перш за все, дарувати їм якомога більше любові. Тому що це те, що дійсно потрібно цьому світу, любов", - каже велелюбний хлопець Лорак.

відео дня

Нагадаємо, раніше йога-коуч вирішив заступитися за свою даму-Ані Лорак. Зокрема, психований масажист навіть зідзвонився з українським блогером Беспаловим, який "наплодив" сенсацій про український шоу бізнес і продовжує "виводити" на чисту воду український зоряний олімп і зокрема розпік Лорак в своє останньому випуску.

Раніше Ані Лорак заклювали за те, як вона "покатала на хвилях товсті стегна"- папараці зловили співачку-зрадницю в не кращій фізичній формі під час відпочинку на недорогому курорті.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти