StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бориса Джонсона заскочили в смішних шортах на відпочинку в Греції

17 серпня 2022, 11:48оновлено 17 серпня 2022, 15:17
Британський прем'єр проводить час зі своєю сім'єю на відпочинку.
Джонсон
Борис Джонсон-великий друг України/ president.gov.ua, скріншот

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, який нещодавно опублікував зворушливе фото з дітьми, був помічений на відпочинку в Греції.

58-річний Джонсон був помічений, демонструючи свою фігуру з розкинутими руками, в той час, як його дружина Керрі і їх молода сім'я відпочивали у відокремленому місці на грецькому острові Евія всього через тиждень після повернення з спа-відпочинку в Словенії, повідомила The Daily Mail.

відео дня

Один з мешканців сказав Sun: "Я не знаю, як Борис знайшов цей пляж — навіть місцеві жителі, які жили тут багато років, не знають про це, і його група була там єдиною. Це прекрасне місце, але там не було тіні при 34-градусній спеці, тому він не міг залишатися там зі своїми дітьми занадто довго".

Ексклюзивні фотографії показують, що прем'єр-міністр вальсує навколо закусочної, яка виходить на приголомшливий пляж Рівер-Біч і Егейське море, в той час як раніше в той же день він ходив за покупками продуктів зі своєю дружиною Керрі в Неа-Макрі, прибережному містечку недалеко від Афіни.

Фото можна подивитися тут.

Батько містера Джонсона, Стенлі, має віллу в декількох годинах їзди в Хорто.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, який неабияк підтримує Україну у війні, яку розв'язала Росія, опублікував зворушливе фото з дітьми. Вони разом були удома та дивились футбольний матч. Знімок, який розчулив користувачів соцмереж, Джонсон опублікував на своїй сторінці у Twitter.

Крім того, нещодавно прем'єрміністр Великобританії Борис Джонсон зіграв весілля зі своєю дружиною Керрі - через рік після церемонії вінчання. Відомо, що Керрі не купувала сукню, в орендувала за 25 фунтів (1128 грн). Гостей на святі поїли міцними напоями, а саме святкування відбулося у розкішному маєтку Дейлсфорд-Хаус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти