StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Більше не ховається: Паперна блиснула на червоній доріжці в РФ та відновлює виходи у світ

10 квітня 2023, 12:13
8039
"Московська" донька Ольги Сумської починає втрачати контроль над ситуацією: всидіти на двох стільцях Тоні стає все складніше.
Антоніна Паперна, Володимир Яглич
Антоніна Паперна і Володимир Яглич відвідали прем'єру російського фільму / instagram.com/tony__pepper

Донька українських акторів Антоніна Паперна в Україні має надійний тил - тут її захищає мама, Народна артистка України Ольга Сумська. Вона не дає ЗМІ говорити про дочку погано незважаючи на те, що Тоня вже більше року зберігає мовчання щодо війни в нашій країні.

Паперна продовжує жити своє звичайне життя в рф, і разом з чоловіком та російським актором Володимиром Ягличем відвідує прем'єри і світські заходи, очевидно, виключно зі страху, як стверджує Сумська.

Нещодавно в російська преса опублікувала знімки Тоні в компанії чоловіка на червоній доріжці - разом вони приїхали на прем'єру фільму, в якому Яглич зіграв одну з головних ролей.

відео дня

Як стверджують росЗМІ, на світському заході подружжя поводилося вкрай невимушено - широко посміхалися, із задоволенням позували перед камерами, жартували.

Тенденцію до відновлення активного світського життя Паперної відзначає і преса країни-окупанта, мовляв цілий рік Тоня не виходила у світ, а тепер жодна прем'єра не обходиться без неї. Що стало причиною для такого приросту - невідомо.

Антоніна Паперна, Володимир Яглич
Антоніна Паперна і Володимир Яглич відвідали прем'єру російського фільму / thevoicemag.ru

Раніше Ольга Сумська розплакалася на інтерв'ю, коли розповідала про своїх московських онуків - акторка зізналася, що намагається плекати в них любов до української культури.

Також Ольга Сумська висловила своє думка про ймовірну "могилізацію" її Московського зятя - російського актора і чоловіка її старшої доньки Володимира Яглича.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти