StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Болюча тема для мене": Остапчук розкрив, чи планує дітей з молодою дружиною

20 квітня 2023, 16:41
Остапчук описав свою ідеальну сім'ю, та поділився особистим болем.
Володимир Остапчук з дітьми
Володимир Остапчук розповів, чи хоче завести ще дітей / instagram.com/vova_ostapchuk

Український шоумен Володимир Остапчук останнім часом наробив багато галасу своїм бурхливим особистим життям - ледь розлучившись з другою дружиною, він зробив пропозицію 22-річній журналістці Каті, яка молодша за нього на 16 років.

У всіх хитросплетіннях його особистого життя, так достеменно і не відомо, чи є його нова обраниця законною дружиною, адже пара ані спростовує, ані підтверджує це. Проте Остапчука вже запитують, чи планує він заводити з Катею дітей.

На своїй сторінці в Instagram шоумен зізнався, що це для нього - болюча тема. Вся справа в тому, що в мріях Володимира - велика сім'я, проте цьому вже не судилося збутися, адже двоє дітей ведучого від першого шлюбу живуть не з ним, а з матір'ю, і розлука приносить йому страждання.

відео дня

"У моїх батьків нас троє, причому я з сестрою - двійнята. Так, люблю, коли багато діток в родині. Щиро захоплююся такими класними сім'ями, як у Анатолія Анатоліча чи Тимура Мірошниченка. Мені дуже шкода, що мої Еван і Емілька дуже далеко зараз. Болюча тема для мене", - розговорився Остапчук.

У ведучого двоє дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко (2007-2020). Другий шлюб Володимира з блогеркою і нотаріусом Христиною Горняк тривав всього два роки та був бездітним.

остапчук
Володимир Остапчук розповів, чи хоче завести ще дітей / instagram.com/vova_ostapchuk

Раніше продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк здійснив камінг-аут і розповів, що тепер живе разом з бойфрендом.

Також американська співачка Брітні Спірс спростувала чутки про своє розлучення з молодим актором Семом Асгарі - папараці марно намагалися "розлучити" пару, у якої в сімейному житті все в порядку.

Інші новини про Володимира Остапчука:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти