StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Остапчука відреагувала на його нові стосунки

19 квітня 2023, 14:59
Христина Горняк залишилася вірною собі і не стала принижуватися до коментування чуток.
Христина Горняк
Христина Горняк / Instagram

Колишня дружина велелюбного українського телеведучого Володимира Остапчука Христина, який вибрав собі в партнери 22-річну журналістку Катю, прокоментувала нові стосунки свого екса.

На своїй сторінці в Instagram, нотаріус Христина Горняк влаштувала сесію запитань і відповідей від користувачів, де і розповіла, що думає про цю всю історію.

"Відразу всіх, хто пише, хочу один раз попросити — давайте будемо зваженими і не ображати нікого, тому що це наша відповідальність, а поведінка інших - відповідальність інших", — просить своїх фоловерів Гірник.

За словами Христини, вона не стежить за колишніми, тому як у неї є своє продовження життя і нова сторінка.

"Але, я буду не чесною, якщо скажу, що дещо доводиться бачити, тому що багато фоловерів чомусь вирішують мені це надіслати, а також багато статей виходить з моїм ім'ям, іноді переглядаю... Але навіщо ви, підписники, мені шлете якісь фото мого колишнього чоловіка, я не знаю. Наступного разу знайте, мені не цікаво", - відповіла вона.

Нагадаємо, раніше 38-річний український ведучий Володимир Остапчук офіційно показав свою пасію і тепер виконує всі доручення молоденької партнерки.

Так, 22-річна журналістка Катерина, яку журналісти давно вивели на чисту воду, схоже вміє поводитися з велелюбним Остапчуком. Принаймні, в її сторіз Остапчук і досить вміло прибирає, а також готує сніданок. "Сказала, що другого випуску не буде, поки не поприбирає", - пише журналістка Катя, маючи на увазі випуск програми за участю ведучого.

Раніше подруга-журналістка велелюбного телеведучого Володимира Остапчука Катерина, який розлучився вже зі своєю другою дружиною, нотаріусом Христиною, знову підігріла чутки про те, що пара таки разом.

Так, на своїй сторінці в Instagram, молода дівчина виклала фото зі своїм бойфрендом, не показуючи обличчя обранця. Тим часом, уважні користувачі розгледіли і впізнали куртку самого телеведучого.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти