StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Білявка в законі" Різ Візерспун завела роман через рік після розлучення - ЗМІ

1 серпня 2024, 01:30
163
Голлівудська зірка знайшла собі перспективного чоловіка, який старший за неї на 8 років.
Різ Візерспун
Різ Візерспун новини - у Візерспун роман з фінансистом Олівером Хаарманном / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У березні 2023 року американська акторка Різ Візерспун оголосила про розлучення зі своїм другим чоловіком, агентом Джимом Тотом, за кілька днів до їхньої 12-ої річниці весілля. Причиною були чергові "непримиренні розбіжності", у подробиці яких артистка вдаватися не стала.

Проте не планувала вона також довго оплакувати свій невдалий шлюб. Днями зірку Голлівуду папараці застукали під час побачення з Олівером Хаарманном - 56-річним розлученим німецьким фінансистом і партнером-засновником приватної інвестиційної компанії Searchlight Capital Partners, повідомляє Daily Mail.

Пару встигли сфотографувати під час прогулянки Нью-Йорком. Вони мило базікали, і Хаарманн виглядав справді зацікавленим "білявкою в законі".

відео дня

За плечима Різ Візерспун - два невдалі шлюби: з актором Раяном Філліппом (1999-2008) і з агентом Джимом Тотом. Також вона виховує трьох дітей: доньку Аву Елізабет Філліпп (нар. 9 вересня 1999 року), сина Дікона Різ Філліпп (нар. 23 жовтня 2003 року) і сина Теннессі Джеймса Тота (нар. 27 вересня 2012 року).

Хто така Різ Візерспун?

Різ Візерспун - американська акторка та продюсерка. Найбільш відома роллю Елль Вудс у серії фільмів "Білявка в законі". Володарка премій "Оскар", "Золотий глобус", BAFTA і премії Американської Гільдії кіноакторів у категорії "Найкраща акторка".

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Беверлі гіллз" Торі Спеллінг розповіла про останню розмову з покійною Шеннен Доерті перед смертю акторки після тривалої боротьби з онкологією.

Також рок-легенда на пенсії Оззі Осборн жорстко розкритикував Брітні Спірс за танці. Сім'я співака поспівчувала поп-діві, а сам "Князь темряви" не став пом'якшувати своє роздратування.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти