StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блогерша Стужук "розводить" своїх підписників, рекламуючи російських шахраїв

8 жовтня 2022, 12:59оновлено 8 жовтня 2022, 14:38
Інтернет-зірка порадила фоловерам вкластися в шахрайку, щоб "вибратися з боргів".
Стужук
Стужук / Instagram

Українська блогерка Софія Стужук, яка з початку нападу Росії на Україну не відкрила свій рот і ні слова сказала про те, що Росія влаштувала геноцид для українців, "розводить" своїх підписників, рекомендуючи їм вкладати гроші в канал якоїсь російської наставниці, яка вчить заробляти і "вилазити з фінансових ям".

При цьому вже на наступний день, ридаюча, як зазвичай, Стужук, гундосила в сторіз, що її обдурили, і не потрібно "вестися" на її ж заклики.

Блогерша Стужук 'розводить' своїх підписників, рекламуючи російських шахраїв
Блогерша Стужук 'розводить' своїх підписників, рекламуючи російських шахраїв

Мало того, що, незважаючи на війну, Стужук продовжує рекламувати росіян, які закликають вбивати українців, блогерка ще й поводиться безвідповідально, піарячи шахрайок і вельми впевнено закликаючи вкладати гроші.

відео дня

Блогерша Стужук 'розводить' своїх підписників, рекламуючи російських шахраїв

Але вже в наступних сторіз, зі скорботним обличчям, Стужук каже, що її обдурили і що "вона не знала", і так далі. Це говорить або про те, що Стужук взагалі не перевіряє і їй абсолютно все одно, що її просять відрекламувати. Або про те, що вона в "частці" з шахрайкою.

Цікаво, що кожен раз, вона супроводжує свої лажі скаргами на особисту драму, мабуть, щоб пом'якшити реакцію обдурених нею фоловерів. Мільйонерка, яка виїхала з воюючої України в безпечне місце, яка продовжує замовчувати геноцид українців і заробляти на своїй аудиторії, кожен раз плаче і демонструє всім свою псевдо драму.

Блогерша Стужук 'розводить' своїх підписників, рекламуючи російських шахраїв

І це все відбувається в той час, коли в Україні виявляють катівні камери і коробки з вирваними росіянами золотими зубами. "Ми навіть з Антоном посварилися", - жаліється вона. Ну що, шкода Стужук?

Нагадаємо, раніше Стужук оголосила про свою вагітність, а також про те, що виходить заміж за свого латиського бойфренда Антона.

Крім того, багатодітна мати Стужук потрапила в зписок блогерів, яких потрібно заборонити в Україні.

Софія Стужук, яка не раз висловлювала свою НЕ українську позицію про війну, а також маючи 5-ти мільйонну аудиторію, мовчала про початок військового вторгнення в Росії, знайшла причину початку війни.

Маючи антивакцинаторські погляди, незважаючи на смерть її чоловіка від коронавірусу, Стужук розгадала таємний задум вакцинаційної кампанії. За її словами, виявляється прийнятий законопроект "про систему громадського здоров'я" і є "справжньою причиною війни".

Закон, зокрема, передбачає, зокрема розширення повноваження Центру громадського здоров'я за рахунок функцій з реагування на біологічні загрози, а також створення мережі регіональних центрів з контролю і профілактики захворювань.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти