StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

По зальоту? Блогерці Стужук зробили пропозицію в Парижі

20 вересня 2022, 11:01оновлено 20 вересня 2022, 11:55
Блогерша продовжує мовчати про війну в Україні і "пиляти контент" на дружню їй російську аудиторію.
Стужук
Стужук / Instagram

Українська блогерка Софія Стужук, яка з початку нападу Росії на Україну не відкрила свій рот і жодного слова не сказала про те, що Росія влаштувала геноцид для українців, судячи з усього, виходить заміж.

Пропозицію на тлі Ейфелевої вежі в Парижі їй зробив її бойфренд-латиш, до якого вона поїхала після 24 лютого і знімає з ним величезний будинок. Втім, пропозиції руки і серця, як завжди постановочна, як і все життя блогерши, яка 24/7 пиляє контент, передували дивні натяки "голуба миру" Стужук.

По зальоту? Блогерці Стужук зробили пропозицію в Парижі

Вона виклала відео з кабінету УЗД, де на екрані чітко було видно дитину. "Прийшла перевірити нирки", - написала Стужук, яка виховує трьох дітей від блогера і фітнес-інструктора Дмитра Стужука, який помер від коронавірусу.

відео дня
По зальоту? Блогерці Стужук зробили пропозицію в Парижі

Вона також весь час показує свій кругленький живіт, натякаючи на вагітність, але описуючи всі симптоми, як "здуття" або інші дурниці, розраховуючи на свою російську і, судячи з усього, не дуже розумну аудиторію.

По зальоту? Блогерці Стужук зробили пропозицію в Парижі

Відзначимо, що зі знайомства пари не пройшов ще й рік і настільки швидку пропозицію істеричній і емоційно не стабільній Стужук зробили, швидше за все, через вагітність.

Нагадаємо, раніше багатодітна мати Стужук потрапила в зписок блогерів, яких потрібно заборонити в Україні.

Софія Стужук, яка не раз висловлювала свою НЕ українську позицію про війну, а також маючи 5-ти мільйонну аудиторію, мовчала про початок військового вторгнення в Росії, знайшла причину початку війни.

Маючи антивакцинаторські погляди, незважаючи на смерть її чоловіка від коронавірусу, Стужук розгадала таємний задум вакцинаційної кампанії. За її словами, виявляється прийнятий законопроект "про систему громадського здоров'я" і є "справжньою причиною війни".

Закон, зокрема, передбачає, зокрема розширення повноваження Центру громадського здоров'я за рахунок функцій з реагування на біологічні загрози, а також створення мережі регіональних центрів з контролю і профілактики захворювань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти