StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блогерка - "ерудит" Стужук назвала "справжню" причину війни

8 вересня 2022, 01:11оновлено 8 вересня 2022, 09:38
Вона вважає, що виною всьому вакцинація. Немає вакцин - немає війни.
Стужук
Стужук / Instagram

Українська блогерка Софія Стужук, яка не раз висловлювала свою НЕ українську позицію про війну, а також маючи 5-ти мільйонну аудиторію, мовчала про початок військового вторгнення в Росії, знайшла причину початку війни.

Маючи антивакцинаторські погляди, незважаючи на смерть її чоловіка від коронавірусу, Стужук розгадала таємний задум вакцинаційної кампанії. За її словами, виявляється прийнятий законопроект "про систему громадського здоров'я" і є "справжньою причиною війни".

Закон, зокрема, передбачає, зокрема розширення повноваження Центру громадського здоров'я за рахунок функцій з реагування на біологічні загрози, а також створення мережі регіональних центрів з контролю і профілактики захворювань.

відео дня

У своїх сторіз, Стужук висловила невдоволення і обурення. "Ось це справжні причини війни", - говорить блогерша, сторінка якої не доступна передплатникам з України.

Блогерка - 'ерудит' Стужук назвала 'справжню' причину війни

Проживаючи в Латвії і не особливо переживаючи про ситуацію в Україні, жінка Софія закликає людей "схаменутися, поки не пізно".

Блогерка - 'ерудит' Стужук назвала 'справжню' причину війни

"Як люди не бачать цього кошмару", - запитує Стужук, яка не помічає війни і позиціонує себе"голубом миру". На відміну від інших блогерів, вона швидко переорієнтувалася на... "інший" ринок і на її сторінці вже точно не знайти закликів донатити на ЗСУ, що є У інших поважаючих себе і свою країну інфлюенсерів.

Нагадаємо, скандальна блогерка Софія Стужук, яка заперечувала коронавірус, мовчала про війну в Україні, а також залишилася вдовою через, знову ж таки, коронавірус, в черговий раз висловила свою цінну думку в сторіз.

Очевидно, що боячись втратити своїх передплатників з Росії, яка по-звірячому напала на Україну і вбиває мирних жителів, Стужук всіляко уникає слова "війна", "Росія напала на Україну", "Росія вбиває" і т.д. у той же час, вона продовжує робити "миротворчі" пости і висловлюватися щодо поточної ситуації.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти