StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Біллі Айліш побачила уві сні зірку "Бетмена" і після цього кинула хлопця

3 березня 2024, 02:05
: Відома американська поп-співачка і кумир мільйонів, акторка Біллі Айліш розкрила причину розставання зі своїм коханим.
Айліш, Бейл
Біллі Айліш розповіла про те, як наснився Крістіан Бейл / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Відома співачка і кумир молоді Біллі Айліш під час нового інтерв'ю зізналася, що одного разу побачила уві сні зірку "Бетмена" Крістіана Бейла і після цього кинула бойфренда. Її цитує портал Page Six.

"Кілька років тому мені наснився Крістіан Бейл, ми сиділи в маленькому кафе, залитому сонячним світлом, і я зрозуміла, що потрібно порвати з хлопцем. Правда, я прокинулася і ніби отямилася", - розповіла 22-річна співачка на зустрічі з номінантами на премію "Оскар"", - сказала вона.

Айліш, пісня якої "What Was I Made For?" із саундтреку до фільму "Барбі" претендує на "Оскар", не розповіла, якого саме коханого має на увазі.

відео дня

ЗМІ повідомляли про її роман зі співаком Джессі Рутерфордом - артисти зустрічалися близько семи місяців і нібито розлучилися в травні 2023 року.

Нагадаємо, раніше Шон Пенн (як володар "Оскара" за головні ролі у фільмах "Таємнича річка" та "Гарві Мілк"), який украй переймається через війну РФ проти України, звертався до Академії кінематографічних мистецтв і наук. І запропонував дозволити Зеленському виступити на церемонії вручення "Оскара".

Якщо ж організатори цього не дозволять, то він закликатиме відвідувачів бойкотувати шоу, а також обіцяв "розплавити" свою статуетку "Оскара", яку отримав 2008 року за роль у фільмі "Гарві Мілк".

Крім того, Пенн закрутив роман з українкою - актрисою і телеведучою Ольгою Коротяєвою. Пара разом відвідала кінофестиваль у Грузії.

Інші новини за темою:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти