Білявий янгол: який вигляд має чарівний малюк із комедії "Денніс-мучитель" зараз

15 липня 2024, 08:57
239
Мейсон Гембл - дитина-актор, яку не зламав Голлівуд.
Мейсон Гембл
Денніс-мучитель зараз - який вигляд має Мейсон Гембл / колаж: Главред, фото: imdb.com

1993 року на екрани вийшла сімейна кінокомедія "Денніс-мучитель" за мотивами однойменних коміксів Генка Кетчема. І хоча критики, неминуче порівнюючи фільм з "Сам удома", залишилися від нього не в захваті, "Денніс-мучитель" мав успіх у глядачів.

Маленький Денніс з усією своєю безпосередністю методично потрапляв у різні неприємності, створюючи оточуючим значні незручності. Головною "жертвою" дитини ставав її сусід - немолодий і буркотливий містер Вілсон, з яким шибенику зрештою все ж таки вдається знайти спільну мову.

Того самого "Денніса" зіграв 7-річний Мейсон Гембл - дитина-актор, яка обійшла 20 тисяч конкурентів, щоб отримати заповітну роль. Після успішного кінодебюту він продовжив зніматися в різноманітних теле- та кінопроєктах.

відео дня

На рахунку Гембла всього 17 робіт, включно з "Академією Рашмор", "Гаттакою" тощо. Востаннє на кіноекранах Мейсон з'явився 2011 року в кінофільмі "Гольф у королівстві".

У 2016 році Гембл став доктором наук у галузі екології та інженерії, здобув науковий ступінь у галузі морської біології, і зараз працює вченим-екологом. Своєю кар'єрою 38-річний Мейсон Гембл, колишня дитина-актор, а нині - науковий співробітник, дуже задоволений, хоча акторство він все ще вважає своїм першим великим коханням, яке не забувається, повідомляє The Sun.

Мейсон Гембл
Денніс-мучитель зараз - як виглядає Мейсон Гембл / колаж: Главред, фото: instagram.com/masonwgamble

Що таке Денніс-мучитель?

"Денніс-мучитель" - американський сімейний комедійний фільм 1993 року, заснований на однойменному коміксі Генка Кетчема. Режисер Нік Касл, сценарист і співпродюсер Джон Г'юз, дистриб'ютор Warner Bros. Фільм вийшов на екрани 25 червня 1993 року та мав комерційний успіх, зібравши 117,2 мільйона доларів при бюджеті в 35 мільйонів доларів.

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що Швейцарія планує відмовитися проводити Євробачення-2025. Перемогу в країну привезли Nemo, проте політичні суперечки можуть завадити конкурсу відбутися в прийдешньому році.

Також зірка серіалу "Чому жінки вбивають", акторка Александра Даддаріо, повідомила, що вагітна первістком. Уже кілька місяців вона ховалася від папараці, щоб вони не дізналися про її стан раніше, ніж треба.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти