StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бідна і з простягнутою рукою: Лоліта, яка опинилася на дні, прийняла рішення

14 березня 2024, 13:03
Лоліта після "скасування" залишилася без концертів і зазнала великих фінансових втрат.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська залишилася без грошей/ колаж: Главред, фото: instagram.com/lolitamilyavskaya/

Зрадниця Лоліта Мілявська, яка родом з України, але залишилася жити і працювати в країні-окупанті навіть після повномасштабного вторгнення РФ в її рідну країну, зізналася, що зараз перебуває буквально з простягнутою рукою.

У коментарі для росЗМІ Лоліта розповіла, що після "голої" вечірки вона залишилася фактично без роботи, і від цього постраждала не тільки вона, а й її колектив.

відео дня

"Я втратила, але більше втратив мій колектив. Тому що я вже 2,5 місяці не плачу зарплату. Я виплатила все, що в мене було за розкладом. Повернула гроші всім клієнтам за корпоративи, виплатила своєму колективу. Але далі я маю думати про свою сім'ю. Я платила зарплати, на які утримувалися сім'ї, тепер 2,5 місяця я цього не роблю", - заявила Мілявська.

Так само Лоліта зазначила, що поки ніхто з її великого колективу не звільняється.

"Ми дивимося, чекаємо, як вийде", - додала співачка.

Додамо, зараз Лоліта всіма силами намагається повернутися на сцену в РФ, щоб і далі заробляти криваві російські рублі, і ні в чому собі не відмовляти.

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка і продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Нагадаємо, після "голої" вечірки Насті Івлєєвої Лоліта втекла до Болгарії. Але незабаром повернулася і показала, який вигляд має без роботи.

А також Лоліті довелося вибачатися перед російськими фанатами за відео з привітанням Володимира Зеленського на президентських виборах 2019 року.

Читайте більше про Лоліту:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти