StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Приберіть бабусю зі сцени": поставлена на коліна Лоліта повертається на росТБ

13 березня 2024, 14:25оновлено 13 березня, 16:03
Путіністку Лоліту знову повернуть на ТБ у країні-окупанті Росії після того, як їй оголосили бойкот.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська оголосила про повернення в ефір росТБ/ колаж: Главред, фото: t.me/lolitamilyavskaya

Зрадниця Лоліта Мілявська, яка в захваті від кривавого вторгнення РФ в Україну, понад два місяці сиділа без роботи. А все через її участь у "голій" вечірці Насті Івлєєвої.

Лоліта відвідала прес-сніданок каналу МУЗ-ТВ, де розповіла, що повертається на екрани. Влітку путіністка проведе премію разом з іншими прихильниками Путіна: Ольгою Бузовою, Володимиром Марконі, Клавою Кокою, Лєрою Кудрявцевою.

відео дня

"Я буду дуже скромно одягнена. Два з половиною місяці без роботи - і лексикон втрачено. Взагалі, останнім часом працюю за їжу і звикла стригти кущі. Не знаю, чи вийде "постригти" мікрофон укотре... Обіцяю, що буду нудною, противною, огидною, як вимагає премія. Хоч одна 60-річна людина має відповідати 60-ти: лавочка, хустинка на голові й абсолютна цнота в мізках", - сказала артистка.

Але Лоліта має побоювання, що до літа канал передумає з нею співпрацювати.

"Я буду єдиною нудною плямою, а мої колеги найкращі, розумні, запальні, іронічні. Дякую за сміливість. Але взагалі не знаю, чи реально стану ведучою. Чи не вийде так, що хто-небудь напише листа і скаже: "Приберіть бабусю зі сцени". Це мене не образить, тому що я настільки захоплююся МУЗ-ТВ, що згодна бути глядачем на лавочці біля свого будинку", - заявила Лоліта.

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка і продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Зазначимо, ще нещодавно Лоліта вимолювала прощення у диктаторської влади Росії і збиралася відновити храм на незаконно окупованих територіях України.

А також Мілявська показала фоловерам, як розпалює піч дровами у дворі. І пораділа, що ще є сили на те, щоб тягати дрова і гроші, щоб їх купувати.

Читайте більше про Лоліту:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти