StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Банку джему: Шакіра розповіла, як виявила зраду чоловіка

19 січня 2023, 10:19
Співачка повернулася з відрядження і виявила, що хтось під'їдає її варення.
Шакіра
Шакіра / instagram.com/shakira

45-річна колумбійська співачка Шакіра, яка нещодавно розійшлася зі своїм 35-річним чоловіком, іспанським футболістом Жераром Піке, розповіла про те, як виявила зраду чоловіка.

За інформацією Page Six, Шакіра нібито зрозуміла, що її екс-коханий Жерар Піке зраджує їй, коли побачила, як з її будинку зникає варення.

Співачка "Hips Don't Lie" повернулася додому з подорожі і запідозрила зраду чоловіка, побачивши спорожнілу банку джему. Відзначимо, що знаменитий футболіст і їхні діти ненавидять джем.

Нагадаємо, 45-річна колумбійська співачка Шакіра та 35-річний іспанський футболіст Жерар Піке у червні 2022 року розійшлися після 11 років стосунків. І хоч пара не перебувала в офіційному шлюбі, в їх цивільному союзі у них народилося двоє дітей.

Артистка пішла від спортсмена через його невірність, і відсудила у нього синів. Горда колумбійка живе з високо піднятою головою, і новий статус вільної жінки їй, до речі, дуже до лиця.

Раніше, співачка Шакіра показала знімки у напівпрозорій сукні, виконані для новорічної рекламної кампанії британського модного будинку Burberry.

Наряд з напівпрозорої тканини, прикрашений камінням і блискітками, вже називають "сукнею помсти" (за аналогією з чорним міні, яке Принцеса Діана одягла після розлучення з принцом Чарльзом - прим. редактора), адже воно бездоганно підкреслює ідеальну фігуру співачки, і відтіняє її красу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти