StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Баффі не впізнає: як виглядає Енджел, вампір з серіалу "Баффі - переможниця вампірів", зараз

31 березня 2023, 09:45
В кінці дев'яностих в Девіда Бореаназа були закохані всі дівчата, які мріяли колись "зцілити" похмурого вампіра з сумними очима та янгольським обличчям.
Девід Боріаназ, Сара Мішель Геллар
Як Енджел Девід Бореаназ виглядає зараз / imdb.com

Американський актор Девід Бореаназ в ролі вампіра з душею Енджела обійшов по сексуальності навіть Едварда Каллена і Лестата де Ліонкура (за версією читачів журналу Hello!). Воно й не дивно, адже в цьому персонажі змішувалися і безмежна жорстокість і лагідність невинного агнця.

Прекрасний ірландський юнак Ліам, гульвіса і нероба, сподобався вампірші Дарлі, і вона перетворила його в собі подібного. Тепер його нарекли Ангелусом - прекрасним, як янгол, але смертоносним, як чума. Разом з друзями він тероризував всю Європу, поки не вбив циганську дівчину. Табор вирішив помститися вампірові, і повернув йому душу, а разом з нею і спогади про всі його вбивства, і весь біль та страх, які він заподіяв людям.

Каяття випалювало нововиявлену душу вампіра, який відтепер став Енджелом. У спробах знайти сенс життя, він вирішує спокутувати своїх гріхи шляхом допомоги слабким. Тоді-то він звертає свій погляд на Баффі Саммерс - школярку, якій належить стати наймогутнішою переможницею вампірів.

відео дня

Між Баффі і Енджелом спалахують почуття, але разом їм бути не судилося. Тоді вампір зникає з її життя в надії, що одного разу доля змилується над їх коханням.

У 1997 році на екрани вийшов культовий серіал "Баффі - переможниця вампірів". Красеня-вампіра зі складною долею і сумним поглядом, в якого по вуха закохується головна героїня, зіграв молодий і недосвідчений актор Девід Бореаназ. На проби він пішов за порадою дружини, хоча до цього у нього була лише одна епізодична роль в ситкомі, та декілька непомітних - в кіно.

Девід Боріаназ, Сара Мішель Геллар
Девід Бореаназ і Сара Мішель Геллар в ролі Енджела та Баффі в серіалі "Баффі - переможниця вампірів" / imdb.com

Однак Бореаназ блискуче впорався зі своєю роллю драматичного персонажа, і значно підвищив рейтинги серіалу. Більш того - він настільки сподобався глядачам, що режисери "Баффі" вирішили створити для нього окремий серіал, повністю присвячений Енджелу та його шляху спокутування своїх гріхів. Серіал "Ангел" протримався цілих 5 сезонів (1999-2004), проте, незважаючи на позитивні відгуки глядачів, так і не був завершений - у режисерів закінчилося фінансування. Пізніше 6 заключний сезон вийшов в форматі коміксу.

Серіали "Баффі - винищувачка вампірів" і "Ангел" стали для Девіда Бореаназа справжнім проривом - у нього була ціла армія прихильниць і світове ім'я. Однак з кінематографом не склалося - у актора є лише одна головна роль в кіно ("День святого Валентина" 2001), і безліч епізодичних.

Зовсім по-іншому йдуть справи з серіалами. Тут Бореаназ може похвалитися відразу двома великими проєктами: детективним серіалом "Кістки" (2005-2017), де він грає одну з головних ролей - спеціального агента ФБР Сілі Бута, і драматичний серіал про роботу "морських котиків" "Команда SEAL" (2017 - н.в.). У ньому Бореаназу також дісталася головна роль - Джейсона Хейса, командира загону.

Важко сказати, як сильно змінився Бореаназ. Зараз йому 53 роки, але з моменту його появи в "Баффі" він практично не зникав з телеекранів.

Девід Боріаназ
Як Девід Бореаназ виглядає зараз / imdb.com

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Зену - принцесу воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією і чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти