StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Астаф'єва розповіла, чому її заблокували в Мережі Потап і Лобода

26 серпня 2023, 14:37
1000
Співачка Даша Астаф'єва, яка критикувала Лободу і Потапа, заявила, що колеги по шоу-бізнесу її заблокували в месенджерах..
Астаф'єва, Лобода
Астаф'єва розповіла, що Лобода і Потап заблокували її в соцмережах / колаж Главред, фото УНІАН

Як вважає відома українська попспівачка, колишня солістка гьорлз-бенду "NikitA" і волонтер Даша Астаф'єва, навряд чи попспівачці Світлані Лободі вдасться повернути собі прихильність українців - після її багаторічної успішної кар'єри в країні-агресорі РФ. Про це вона розповіла в інтерв'ю програмі"Неймовірна правда про зірок".

"Ви подивіться як Лобода насильно лізе. Жодна аудиторія не хоче її бачити. Якщо вона жила в Росії, то не будуть її тут насильно любити", ‒ сказала Астаф'єва.

"Не тільки про Потапа і Лободу. Ти багато про кого висловлюєшся. Хто з колег тебе заблокував?", - запитала у співачки журналістка-інтерв'юерка.

відео дня

"Ну ті, кого ви називали мене і заблокували. Не погрожували. Нещодавно мені написала продюсер, і попросила не говорити про артистів", — відповіла Даша. І додала, що її дуже дратують вечірки в нічних клубах під час війни.

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов стверджував, що Настя Каменських і Потап розлучаються - нібито через невірність чоловіка.

"Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Каменських на тлі скандалу заявила, що втратила голос і проходить лікування.

Беспалов посилався на якісь анонімні джерела, а також на якихось "котиків", які володіють інформацією. Блогер також звертає увагу на те, що після того, як Каменських поскаржилася на втрату голосу і скасувала свій концерт, вона буквально відразу ж співала наживо на одному з корпоративів.

Сам Потап чутки про розлучення з Каменських спростував категорично.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти