StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Арнольд Шварценеггер на позашляховику збив жінку-велосипедиста

6 лютого 2023, 15:46
Залізний Арні влетів у велосипед, коли той змінив напрямок руху. Постраждала госпіталізована.
Арнольд Шварценеггер
Арнольд Шварценеггер збив жінку на велосипеді / instagram.com/schwarzenegger

Культурист, актор, продюсер і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер у Лос-Анджелесі потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, повідомляє видання TMZ.

Залізний Арні на невеликій швидкості рухався по дорозі, перед ним на велосипеді їхала жінка. Вона раптово вирішила змінити маршрут і повернути ліворуч, тим самим не залишивши Шварценеггеру місця для маневру. Сталося зіткнення автомобіля і велосипеда.

Жінку з місця ДТП транспортували в лікарню зі скаргами на болі, Арні залишився спілкуватися з поліцейськими, після чого забрав велосипед постраждалої і відвіз його в найближчу майстерню.

відео дня

Розслідування по справі ДТП за участю Шварценеггера відкрито, проте за аварією спостерігало щонайменше 3 свідки, які стверджують, що провини Арні в цьому не було. Вочевидь сталася звичайна транспортна пригода.

Постраждала в лікарні пройшла обстеження - ні алкоголю, ні на наркотиків в її крові не виявилося, проте що саме змусило її різко згорнути і змінити маршрут, повідомити не змогла.

Раніше французький актор Жерар Депардьє, який з 2013 року є громадянином рф, зізнався, що вважає війну в Україні "великою нісенітницею" і розповів, за що любить країну-агресора.

Також стало відомо, що головний голлівудський плейбой Леонардо Ді Капріо підняв планку в пошуку нових коханок - на світському заході він з'явився з 19-річною моделлю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти