Олена Шоптенко йде з танців з зірками - заява

12 жовтня 2020, 14:33
Українська танцівниця і хореограф, зірка шоу Танці з зірками Олена Шоптенко після 7 ефіру шоу і свого одужання від коронавірусу розповіла про своє рішення покинути шоу.
Олена Шоптенко
Олена Шоптенко / Instagram

Українська танцівниця і зірка Танців з зірками Олена Шоптенко розповіла про свої враження від участі в шоу Танці з зірками 2020 з Олегом Винником.

Після того, як Олег Винник записав відеозвернення про те, що вилікував коронавірус, і пообіцяв повернутися на Концерти, його партнерша з танців Олена Шоптенкко зробила свою публікацію в Instagram.

"Мабуть, це був найкоротший сезон "Танці з зірками" в моєму житті, хоча він обіцяв бути одним з найдовших. Ще на початку цього сезону я пообіцяла собі, що це мій останній сезон в якості танцівниці і хореографа в парі. Життя розпорядилося по-своєму і підтвердило моє рішення переконливо. Шкодую тільки про те, що Олег Винник не встиг показати все, на що здатний! читайте такожОлег Винник поборов коронавірус і зібрався на концертиЦі наші 4 танці назавжди залишаться в моєму серці! За що я щиро дякую команді Танці з зірками та всім, хто був причетний! Адже за успіхом завжди стоять люди, які працюють і люблять свою роботу. А наші 4 танці - це безперечний успіх! Дякую, дорогі глядачі, за вашу підтримку, критику і переживання! Олег Винник, було круто! Спасибі тобі за цей сезон!",- написала вона.

відео дня

У коментарях Олені написали, що чекають її в суддівському кріслі, і поспівчували, що нібито Олег Винник не був налаштований на тривалу участь в шоу.

"Відпочатку було видно, що Олег не налаштований довго брати участь, йому танці не потрібні були спочатку. Ось Вас, Альона, дуже шкода, що в цьому сезоні більше не побачимо. Сподіваюся, наступного року вийдете на паркет",

Олена Шоптенко йде з танців з зірками - заява

"Буде дуже вас не вистачати!(((( і я дуже сподіваюся, що ви переглянете своє рішення і ми ще побачимо кращу партнерку з гідним партнером в наступних сезонах танців! Ніколи не говори ніколи!)"

Олена Шоптенко йде з танців з зірками - заява

Нагадаємо, що 5 випуск танців Винник і Шоптенко пропустили так як захворіли на коронавірус з 24 вересня.

Потім хвора коронавірусом Олена Шоптенко розповіла про своє самопочуття під час хвороби.

Через тиждень на 4 жовтня Виннику і Шоптенко все ще було погано, і вони не змогли готувати номер, тому другий раз поспіль пропустили ефір і за правилами шоу покинули Танці з зірками

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти