StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бадоєв розповів про стосунки зі своїми дітьми, що живуть за кордоном

31 грудня 2023, 17:34оновлено 1 січня, 11:23
7664
Український режисер Алан Бадоєв відверто розповів про свої стосунки з сином і дочкою від Жанни Бадоєвої, які зараз перебувають за кордоном.
Бадоєв розповів про стосунки зі своїми дітьми, що живуть за кордоном
У Алана Бадоєва двоє дітей від першого шлюбу / колаж Главред, Instagram та УНІАН

Український кліпмейкер і продюсер Алан Бадоєв вперше за довгий час поділився, які стосунки у нього з його дітьми від шлюбу з Жанною Бадоєвою.

Бадоєв переконує, що він постійно на зв'язку з дочкою Лолітою і сином Борисом. За словами Алана, він завжди намагається бути поруч і підтримувати їх у потрібний момент. Втім, через повномасштабне вторгнення вони вже довгий час не бачилися.

Бадоєв, Жанна, діти
Син Алана Бадоєва Борис / Instagram

"До повномасштабного вторгнення кожен Новий рік ми збиралися разом, зараз це неможливо зі зрозумілих причин. Але я тісно контактую з дітьми, вони дорослішають, у них з'являються нові питання по життю, і я намагаюся завжди бути поруч, підштовхнути їх до відповідей. Боря - режисер, продюсер і сценарист. Йому подобається документальні проекти: він створює цикл про творчих людей, про їхню професійну стежку. Лола закінчує школу і готується до вступу в університет, зараз ми розмірковуємо над напрямком, куди саме. Вона теж захоплюється режисурою, кожен день радує і дивує мене своїм відчуттям світу. Люблю їх безмежно!", - сказав він.

відео дня
Бадоєв, Жанна, діти
Донька Алана Бадоєва Лоліта / Instagram

Нагадаємо, раніше актор-путініст, виконавець ролі Шерлока Холмса Василь Ліванов різко наїхав на Аллу Пугачову з Максимом Галкіним, назвавши артистів непристойними словами за їх рішення покинути країну-окупанта.

Втім Примадонні вистачає мудрості і почуття гумору захистити свою сім'ю. Співачка висміяла своїх хейтерів в РФ, яким не дає спокою її висловлювання про рабів і холопів.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти