StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Агутін підігрів чутки про розлучення з Варум

19 грудня 2022, 13:12
2152
Зіркова пара при цьому вже тривалий період часу не живе разом.
Варум і Агутін
Варум і Агутін / 24СМІ

Навколо російської зіркової пари співаків Леоніда Агутіна і Анжеліки Варум, давно ходять чутки про те, що вони вирішили розлучитися. Останні новини - явне тому підтвердження, принаймні, з боку Агутіна.

Так, 54-річний музикант знову підігрів чутки про розлучення з дружиною і випустив пісню "Останній трек". У пісні є рядки: "Це останній трек про тебе. Я замикаю між нами двері, але все чекаю, щоб ти постукала". Пісня сумна і сам артист кілька разів говорив, що його творчість — відображення особистих душевних переживань.

Варто відзначити, що Анжеліка Варум і Леонід Агутін давно не живуть разом. Варум довгий час живе в Америці з дочкою Єлизаветою, а артист багато часу проводить в Москві, хоча чутки про його еміграцію з Росії наполегливо ходили навесні.

Нагадаємо, раніше російський співак Леонід Агутін, який не підтримує війну Росії в Україні, жорстокі вбивства мирних громадян, дітей і жінок, відмовився стояти в одному кадрі з російським співаком під псевдонімом Shaman, який виступає на пропагандистських концертах, що оспівують війну в Україні.

Інцидент трапився під час запису новорічного російського концерту "Пісня року", яка розважатиме російських глядачів у новорічні свята, поки українці мерзнутимуть без світла через російські обстріли.

Поки Shaman, піснями закликає йти воювати в Україну, розмовляв з пресою на доріжку вийшов Леонід Агутін, але тут же покинув її. Як з'ясувалося пізніше, музикант не хотів світитися в кадрі разом зі співаком-пропагандистом. Коли Ярослав Дронов, він же Shaman, покинув фотозону, Агутін знову вийшов до фотографів і охоче попозував.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти