StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Анатолій Анатоліч жорстко в казці поглумився над Тодоренко, Сєдоковою, Джиганом і Путіним

1 серпня 2022, 11:49оновлено 1 серпня 2022, 13:28
5679
Відомий шоумен Анатолій Анатоліч написав лайливу казку про артистів-"мовчунів" Регіну Тодоренко, Анну Седокову та Джигану, які народилися в Україні.
Анатоліч, Тодоренко, Седокова
Анатолій Анатоліч, Регіна Тодоренко, Анна Седокова / Колаж Фото УНІАН

Відомий український шоумен, телеведучий і блогер Анатолій Анатоліч написав у Instagram невеличку казку, в якій жорстко вилаяв російських артистів українського походження, які мовчать про війну Росії проти України ‒ Регіну Тодоренко, Анну Седокову та Джигану (Дениса Устименка).

Україно-російську війну Анатоліч описав як різанину в лісі, в якому Путін в образі ведмедя руйнує все на своєму шляху і вбиває мирних жителів. А тим часом "тварини" роблять вигляд, що нічого не відбувається.

"Одного разу в ліс, де жила дурна вівця на ім'я Ригіна, увірвався психований старий ведмідь на ім'я Вова. І почав трощити всі дерева, нори і гнізда, нешкідливих тварин. Але дурна вівця Ригіна, як і інші тварини, типу вертихвістки-куниці Седокової, або розумово-відсталого Опосума Джигана, зробили вигляд ‒ що не розуміють, що відбувається. І сховали свої мокрі носики собі в сідниці", - написав він.

відео дня

читайте також"Що не так з Регіною": Анатоліч присвятив випуск Тодоренко, що зберігає мовчання

Нагадаємо, раніше українська модель, ведуча і волонтерка Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні заради збереження кар'єри в РФ.

До того співачка Оля Цибульська також розповіла про найбільший камінг-аут українського шоу-бізнесу, який стався завдяки війні в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти