StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"А що сталося?": Могилевська жорстко висміяла Путіна

3 грудня 2022, 20:07
Співачка опублікувала відео, в якому Путін нібито розповідає про захоплення Зеленським.
Наталя Могилевська
Наталя Могилевська жорстко висміяла Путіна / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Відома українська співачка Наталя Могилевська висміяла російського диктатора Володимира Путіна і зняла про нього смішне відео. У ньому Путін розповідає про те, як сильно він захоплюється Володимиром Олександровичем. Відео Могилевська опублікувала у себе на сторінці.

Артистка також заявила, що пишатиметься президентом України Володимиром Зеленським і запитала, чи не хоче йому хтось щось передати. Після цих слів Путін нібито передав Зеленському, що він сильна людина, яка не побоялася боротися за себе.

"Я пишаюся нашими героями. Я пишаюся нашим президентом. Хтось, щось хоче передати йому, скажіть будь ласка? Володимиру Олександровичу. Хтось, давайте", - говорила Могилевська.

Співачка також представила свою пісню, з якою вона хоче виступити, коли Україні остаточно перемогти у розв'язаній Росією війні.

Варто відзначити, що звернення Путіна, яке використовувала Могилевська, було записано ще в 2015 році і адресовано російського окупанту, який став інвалідом після боїв неподалік від Донецького аеропорту.

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва показала вбивчу фігуру в оригінальному вбранні, якій підкорювала чоловічі серця ще в підлітковому віці.

Американська актриса, зірка фільмів Жінка-Кішка і Бал монстрів, лауреат премії Оскар, Хеллі Беррі також поділилася архівним фото-на ньому 33-річна артистка позує в нижній білизні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти