StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталя Могилевська кокетливо оголилася в домашньому халатику

28 листопада 2022, 02:42
Співачка від надлишку почуттів забула прикрити ніжну шкіру від сторонніх очей.
Наталя Могилевська
Наталя Могилевська оголила плечі в домашньому халаті / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Співачка, композитор, продюсер і Народна артистка України Наталя Могилевська поділилася на своїй сторінці в Instagram теплим домашнім кадром з легкою ноткою пікантності.

Так Могилевська показала, як зустрічає безхмарну неділю - один із спокійних днів, що, на жаль, в останній час рідкість для українців. Тим цінніше в очах оточуючих стають такі прості речі, як сонячний недільний ранок.

Його, до речі, співачка зустрічала в білому банному халатику, який вона кокетливо приспустила, оголивши ніжну, сяючу шкіру плеча. На фото Могилевська стоїть біля вікна, її обличчя осяває мрійлива напівусмішка.

відео дня

"У неділю Київ зазвичай не бомблять. Хочеться хоча б кілька годин мирного, теплого недільного ранку. Так як це було раніше.Улюблений час усіх – від школярів до пенсіонерів. Кажуть, що життя складне та жахливе. Ні, воно чудове. Віримо у нашу перемогу, у наше ЗСУ, віримо у краще.Усім гарного недільного дня!",- підписала знімок артистка.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська оголила плечі в домашньому халаті / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва показала вбивчу фігуру в оригінальному вбранні, якій підкорювала чоловічі серця ще в підлітковому віці.

Американська актриса, зірка фільмів Жінка-Кішка і Бал монстрів, лауреат премії Оскар, Хеллі Беррі також поділилася архівним фото-на ньому 33-річна артистка позує в нижній білизні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти