StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брітні Спірс вперше відверто розповіла, чому вона поголила голову

18 жовтня 2023, 04:40
Це були темні часи для співачки, на чесну розповідь про які їй знадобилося майже два десятиліття.
Брітні Спірс
Брітні Спірс поголила голову - співачка розповіла, навіщо зробила це в 2007 році / колаж: Главред, фото: instagram.com/britneyspears, ua.depositphotos.com

У 2007 році американська співачка Брітні Спірс, яка підтримувала амплуа хорошої дівчинки, зірвалася з ланцюга - смерть близької родички, народження двох дітей, складне розлучення і вживання наркотиків призвело до того, що вона перебувала під всевидячим оком папараці цілодобово.

І роботи у них вистачало - артистка раз у раз потрапляла в неприємності в перервах від лікування в різних реабілітаційних центрах. У лютому 2007 року Брітні зняли в одній з перукарень Тарзани, Каліфорнія - співачка за допомогою машинки самостійно поголила собі голову.

Кадри моментально розлетілися по всіх таблоїдах і наробили багато шуму. Через 16 років після цієї події Брітні Спірс нарешті зважилася розповісти, чому вона так вчинила.

відео дня

У своїй біографічній книзі "Жінка в мені", яка з'явиться у продажу 24 жовтня, вона поділилася спогадами про той день. Фрагменти її розповіді опублікувало видання People.

Так Спірс зізналася, що це був протест проти всіх, хто контролював її життя і обговорював її зовнішність до найдрібніших деталей з тих пір, як їй виповнилося 11 років. "Коли я росла, на мене так багато дивилися. Мене розглядали з ніг до голови, люди говорили мені, що вони думають про моє тіло з тих пір, як я була підлітком. Голити голову і діяти було моїм способом дати відсіч", - пише Спірс.

Раніше стало відомо, що Брітні Спірс розлучається з чоловіком, актором і фітнес-інструктором Семом Асгарі, через рік після укладення офіційного шлюбу. Причиною нібито стала невірність співачки.

Після розлучення Брітні Спірс пішла у відрив на дивній вечірці з п'ятьма чоловіками - у соціальних мережах з'явилося відео, де їй цілують та облизують ноги, поки вона позує в напівпрозорій сукні.

Інші новини про Брітні Спірс:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти