StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

49-річна Олена Мозгова показала детальне фото свого обличчя зблизька

3 квітня 2023, 21:01
13425
Мозгова підняла питання про вік, адже все ще в душі почуває себе юною, безтурботною особою.
Олена Мозгова
Олена Мозгова показала обличчя зблизька / facebook.com/mozgovaolena74

Українська продюсер, донька легендарного Народного артиста України Миколи Мозгового і дружина українського виконавця Девіда Аксельрода, Олена Мозгова не женеться за модою і гламурними нарядами.

Однак і у неї бувають напади самокритики, як і у будь-якої іншого людини. На своїй резервній сторінці в Facebook, яку вона веде "для душі", Олена опублікувала вкрай докладне селфі, для якого зняла своєї обличчя в найдрібніших деталях.

В описі до фото Мозгова поміркувала про те, як людина змінюється з віком, проте сама того не помічає. Зокрема вона підкреслила, що в свої 49 років вона все ще почуває себе 18-річною дівчиною. Правда, дзеркало її швидко переконує, що це не так.

відео дня

"Чи складно вам прийняти свій вік? Мені, скажу правду, нелегко! В душі ж тобі все ще 18-ть і, як казала моя бабуся, "бута в дупі грає", а подивишся в дзеркало і думаєш... Та ні, вже таки не 18-ть! Але іншого шляху, як прийняти це з гідністю немає, і тому робимо вдих, видих і крокуємо далі з високо піднятою головою, посмішкою і розумінням того, що все у цьому світі мінливе. p.s. Фото найсвіжіше, вранішнє", - пише Олена Мозгова.

У коментарях шанувальники відзначають, що виглядає вона чудово, а цифра в паспорті - всього лише цифра, адже людині рівно стільки років, на скільки вона себе почуває.

Олена Мозгова
Олена Мозгова показала обличчя зблизька / Facebook Olena Mozgova

Раніше українська співачка, продюсер, громадська діячка і Народна артистка України Руслана Лижичко похвалилася кам'яним пресом у культовому вбранні з "Диких танців".

Також пишнотіла акторка та співачка Селена Гомес побалувала шанувальників знімком з літнім вайбом - у яскравому бікіні, яке підкреслює соковиті вигини артистки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти