Діва Монро розповіла, як ходила до ТЦК та чи перебуває на військовому обліку

23 жовтня 2024, 20:10
781
Невгамовна Монрітта зізналася, що спершу боялася цього візиту.
Діва Монро
Діва Монро розповіла, як оновлювала військовий квиток у ТЦК / колаж: Главред, фото: instagram.com/monritta

Українська ведуча та блогерка Монро за документами є чоловіком. Тому 46-річна діва вирушила прямісінько в ТЦК, коли їй треба було оновити військовий квиток.

Своїм досвідом проходження ВЛК і спілкування з місцевим персоналом вона поділилася в інтерв'ю для Oboz.ua. Монро зізнається - боялася візиту до ТЦК, адже раніше мала травмуючий досвід.

На щастя, її побоювання не виправдалися. Візит виявився виснажливим, але не залишив неприємного осаду.

відео дня

"Перед візитом я хвилювалася, навіть боялася, бо в мене є певні емоційні травми, які зі мною роками. Але прийшла – мені допомогли. Ніхто не тикав пальцями. Коли чую зараз негативні історії про ТЦК, стає дуже сумно. В мене є досвід спілкування з цією структурою – і він дуже позитивний. Усе було в межах закону. Так, черги, довга тяганина з документами. І мені довелося проходити не один огляд ВЛК. Але мене цим не злякаєш. І я не помітила, що в ТЦК когось тягли за руки", - каже блогерка.

Також Моро розповіла, що за медичними показаннями виключена з військового обліку. Але дані в "Резерв+" вона оновила, оскільки бажає діяти в рамках закону. "Я виключена з військового обліку через певні медичні обставини, але всі мої документи є в мобільному додатку "Резерв". У принципі, як мені пояснили, могла й не оновлювати дані, але зробила це. Щоб бути в межах закону – це передусім потрібно мені", - зазначає вона.

Хто така Діва Монро?

Діва Монро, вона ж "Невгамовна Монро", "Монрітта" - телеведуча, акторка, співачка, блогерка, громадська діячка та відома українська шоувумен, яка першою ввела в загальноукраїнську термінологію поняття травесті-діва, та перша артистка, яка відкрито заявила про себе, як про трансгендерну представницю шоу-бізнесу в Україні, повідомляє Вікіпедія. У лютому 2024 року Діва Монро розповіла, що перебуває в процесі трансгендерного переходу.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше ексміністр закордонних справ Дмитро Кулеба та видавчиня Світлана Павелецька зізналися, що могли бути разом ще 20 років тому, та розкрили деталі роману.

Також українська співачка і ведуча Оля Цибульська повідомила про важливі зміни, які виникли, бо вона "витримати більше не може" своє колишнє життя.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти