"Слава Бандері" кричать нелюди": український гімнаст-ватник зашкварився в Мережі

7 травня 2022, 17:59оновлено 7 травня 2022, 18:39
Скріншотом скандального поста Василенка у себе в Instagram-сторіс поділився олімпійський чемпіон 2016 року зі спортивної гімнастики Олег Верняєв.
'Слава Бандері' кричать нелюди': український гімнаст-ватник зашкварився в Мережі
Максим Василенко

23-річний український гімнаст з Херсона Максим Василенко опублікував пост, присвячений святкуванню 9 травня.

"Ура! Без нелюдів, які кричать "Слава Бандері", носять націоналістичну і фашистську символіку, ми нарешті зможемо відсвяткувати це велике свято. Нарешті зможемо слухати і співати фронтові пісні, з гордістю одягнути георгіївські стрічки, потиснути руку нашим героям-ветеранам і почути тихий дзвін їх медалей, покласти квіти до Вічного вогню і вшанувати пам'ять загиблих предків", - написав він у соцмережах.

Скріншотом скандального поста Василенка у себе в Instagram-сторіс поділився олімпійський чемпіон 2016 року зі спортивної гімнастики Олег Верняєв і прокоментував позицію свого колишнього партнера по збірній України.

відео дня

"Не хочеться клоунів піарити, але як вам не показати це. Пора брати квитки і плисти додому, а то кораблів все менше. Слава Україні!",- написав Верняєв.

'Слава Бандері' кричать нелюди': український гімнаст-ватник зашкварився в Мережі

Нагадаємо, раніше олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко прокоментував інтерв'ю, що з'явилося нещодавно, в якому він заявив, що агресія Росії проти України неоднозначний.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти