Збірна України зіграла внічию з Ірландією в Лізі Націй

14 червня 2022, 23:39
На арені "Муніципальний стадіон ЛКС імені Владислава Круля" в місті Лодзь (Польща) в черговому матчі Ліги Націй зійшлися збірні України та Ірландії.
Збірний
Збірна України / УНІАН

Матч між українцями та ірландцями почався з досить довгого розгойдування. Тільки на 11 - й хвилині Малиновський пальнув, як з гармати, з лівого флангу-ще й здалеку, проте голкіпер Келлехер зумів відбити цей удар.

Ірландці відповіли на 17-й, коли Найт виконав подачу з правого флангу на дальню штангу, але удар головою у Перротта над правою дев'яткою не вийшов.

А на 31-й хвилині українці пропустили. Довбик майже в центрі поля погано обробив м'яч і втратив його, той відскочив до Коллінза, який проломився в штрафну в і пробив повз українського воротаря Різника (до слова, дебютанта збірної) - 0:1

відео дня

Ірландці забігали живіше і на 38-й хвилині Різник потягнув постріл Найта з центральної зони в лівий кут, а потім перехопив подачу з відскоку.

Відразу після перерви українці зрівняли рахунок. 47-й хвилині. Ярмоленко довго показував дриблінг на правому фланзі штрафного, але все одно м'яч не втратив і відпасував далі - а там Довбик пробив вже в порожній кут - 1:1.

На 61-й хвилині той же Найт потужно пробивав з лівого флангу здалеку, але воротар українців був напоготові і врятував ворота.

Потім обидві команди заспокоїлися, тренери збивали темп замінами. І, в основному, спостерігалися єдиноборства по всьому полю.

читайте також"Нехай згорять у пеклі": у РФ влаштували справжню істерику через перемогу збірної України

Матч так і закінчився - результативною нічиєю з рахунком 1:1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти