Історичний матч Швеція – Україна: наставник шведів сказав, на що поскаржився Шевченку

30 червня 2021, 13:29оновлено 30 червня 2021, 14:02
Головний тренер шведської команди вважає, що українці "захопилися симуляцією".
Андерссон поскаржився Шевченку, що гравці збірної України нібито надто часто симулювали
Янне Андерссон поскаржився Андрію Шевченку, що гравці збірної України нібито надто часто симулювали / Reuters

Головний тренер збірної Швеції Янне Андерссон поділився, що після матчу 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) Швеція – Україна сказав наставнику української команди Андрію Шевченку, що українці "надто часто симулювали".

Тренер української збірної не погодився з тим, що гравці його команди "надто захопилися симуляціями", розповів Андерссон на пресконференції після гри, пише dynamo.kiev.ua.

"...У нас хороша команда, і сьогодні ми грали проти суперника, який, в основному, оборонявся... червона картка вирішила долю матчу. В овертаймі у нас нічого не вийшло...", – поділився думкою Андерссон.

За словами тренера, йому важко було прийняти програш.Також наставник висловився про бесіду з Шевченком після матчу.

"...Я висловив йому своє невдоволення щодо того, що футболісти його команди надто вже захопилися симуляціями. Але Шевченко зі мною не погодився...", – заявив фахівець.читайте також"Тремтіть, британці!": Мережу підірвала перемога збірної України в 1/8 фіналу Євро-2020

Нагадаємо, матч Швеція – Україна в рамках Євро-2020 пройшов у ніч на 30 червня у шотландському місті Глазго на стадіоні Хемпден Парк. Основний час гри закінчився з рахунком 1:1.

Доля протистояння вирішувалася в екстратаймах. У додатковий час захисник збірної Швеції Маркус Даніельсон отримав червону картку.

Вирішальний гол у додатковий час другого екстратайму забив нападник Артем Довбик. Гра завершилася з рахунком 1:2. Збірна України вперше в історії потрапила до 1/4 фіналу Євро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти