Франція з великим рахунком обіграла Україну в товариському матчі

8 жовтня 2020, 00:02
На полі стадіону Стад-де-Франс французи каменя на камені не залишили від збірної України.

Товариський матч між чемпіонами світу, збірною Франції, і збірною України точно прокляли якісь злі сили. Причому були вони на боці господарів, адже в українців через коронавірус "вилетіли" всі гравці донецького Шахтаря (заразилися Андрій П'ятов і Тарас Степаненко - вся команда сіла на самоізоляцію). Потім виявилося, що два голкіпери - Андрій Лунін та Юрій Паньків - теж заразилися Covid-19.

За підсумком, у розпорядженні головного тренера Андрія Шевченка залишився один воротар-динамівець Георгій Бущан. І запасним на матч довелося заявляти тренера збірної - легендарного Олександра Шовковського, який завершив кар'єру три роки тому.

Тренер французів Дідьє Дешам випустив, в принципі, другий склад збірної, але і його вистачило, щоб у першому таймі розмазати ослаблених українців по газону Стад-де-Франс.

Бущан на 9-й хвилині добре відбив м'яч після удару Жиру головою, але з добиванням Камавінги через себе нічого вдіяти не зміг - 1:0.

На 24-й хвилині Жиру легким обвідним ударом в лівий верхній кут зробив рахунок 2:0.

На 33-й хвилині Бущан відбив непростий дальній удар від Ауара, але на добиванні був все той же Жиру, який зробив дубль - 3:0.

На 39-й хвилині Миколенко при подачі кутового з лівого флангу у боротьбі з всюдисущим Жиру потилицею штовхнув м'яч у ворота - 4:0.

У перерві Андрій Шевченко зробив відразу чотири заміни.

І одна спрацювала майже відразу. На 52-й хвилині Циганков відмінно змістився по межі штрафного майданчика і точно випалив у правий кут - 4:1.

Але французи швидко оговталися і продовжили побиття.

На 65-й хвилині головна нинішня зірка Франції Мбаппе п'ятою красиво скинув м'яч на Толіссо. А той закрутив м'яч у правий верхній кут - 5:1.

Але, як казав класик - це ще не все. Повний сил Мбаппе на 82-й хвилині обігрався на правому фланзі з Бен Йеддером. А потім просто і потужно шарахнув з меж штрафного майданчика під поперечину воріт - 6:1.

А на 87-й все було так. Рикошет від ноги Забарного - м'яч до Грізманна - той б'є з-за меж штрафного - 7:1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти