Бій "Усик-Дюбуа": легендарний Майк Тайсон їдко пожартував щодо фаворита

8 серпня 2023, 12:57
Легендарний боксер Майк Тайсон вірить в перемогу Олександра Усика над Даніелем Дюбуа в найближчому поєдинку, який пройде в польському Вроцлаві.
Тайсон, Усик
Тайсон про пройшов міма анонса бою "Усик-Дюбуа" / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Легендарний американський боксер і колишній абсолютний чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Майк Тайсон поділився прогнозом на майбутній поєдинок українця Олександра Усика і британського боксера Даніеля Дюбуа. Про це повідомляє портал Pro Boxing Fans.

Бій між Усиком та Дюбуа відбудеться наприкінці місяця, 26 серпня 2023 року, у польському Вроцлаві. У ринг боксери вийдуть на місцевому стадіоні Tarczynski Arena. Старт поєдинку - не раніше 21:00 за київським часом.

"Ніколи раніше не бачив Дюбуа в рингу. Тому в цій парі зроблю ставку на чемпіона Усика", – зізнався легендарний Тайсон.

відео дня

Новий бій Олександра Усика

У минулому році український боксер Олександр Усик здобув перемогу над британцем Ентоні Джошуа - у матчі за чотири пояси чемпіона світу у важкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO, IBO.

Відразу ж почалися обговорення його можливого бою з Тайсоном Ф'юрі. Але переговори зупинилися через фінансові питання. Потім обидва боксери обмінювалися колючими зверненнями через соціальні мережі.

У березні 2023 року Усик заявив, що проведе проти Ф'юрі бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. І навіть згоден на умови британця - віддати 70% гонорару за бій, але тільки якщо той задонатить українцям один мільйон фунтів стерлінгів (приблизно 1,2 млн доларів США).

У травні Ф'юрі погодився на умови Усика і запропонував провести бій на лондонському стадіоні "Уемблі" влітку 2023 року. Але переговори про нього зайшли в глухий кут. І перспективна бою зблякла остаточно.

У липні стало відомо, що Усик проведе свій наступний бій 26 серпня 2023 року в польському місті Вроцлав - проти Даніеля Дюбуа.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти