StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на сьогодні 1 березня 2023: Стрільцю - ризик, Тельцю - провокації

1 березня 2023, 08:25
18293
Астрологічний прогноз на сьогодні підкаже, як представникам зодіакального кола краще зустріти весну.
Гороскоп на завтра 1 березня 2023
Гороскоп на сьогодні 1 березня 2023 / Колаж фото pixabay.com

Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 1 березня показали, що готують зірки всім представникам зодіакального кола на початок нової пори року. Також ми писали: Які імена притягують щастя: про все розкажуть особливі букви.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Перший день весни для Овнів буде дуже насиченим емоціями. Цілком можливо, будуть надихаючі бесіди, позитивне спілкування і підвищене почуття мотивації. Варто постаратися сповна прожити гордість за всі виконані завдання і справи.

Гороскоп на сьогодні - Телець

1 березня в житті Тельців можливі провокації, дуже важливо зуміти зберегти тверезість і об'єктивно оцінювати ситуацію, в яку вас спробують втягнути. Намагайтеся Слухати внутрішній голос, щоб не піддатися чужому нехорошому наміру.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Близнюкам дуже важливо не приймати поспішних рішень. Для початку необхідно вивчити всю ситуацію зсередини і з усіх боків. Поспіх у прийнятті рішень призведе до неприємного результату ситуації.

Гороскоп на сьогодні - Рак

У Раків починається боротьба зі страхами, зараз саме час подивитися в очі тому, чого боятися представники цього знака. Також прийшов час говорити все, що давно лежить на серці і мучить зсередини.

Гороскоп на сьогодні - Лев

Леви, швидше за все, будуть так зайняті справами, що день пролетить блискавично. Увечері захочеться спокою і умиротворення, тому що втома від виконаних завдань накриє з головою. Важливо дозволити собі відпочити.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Пора прощатися з тим, що сковує вашу свободу. Незважаючи на те, що прощання з чимось це завжди сумно - за підсумком Діви зможуть випробувати полегшення і зцілення. Потрібно позбавлятися від усього, що ускладнює життя.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Терезам необхідно подумати про нові цілі на весну і розширити список своїх завдань. Нова пора року даруватиме багато натхнення і сил, а значить саме час будувати нові плани і ставити нові цілі.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Для тих, хто народився під знаком Скорпіона зараз прийшов час дуже швидко йти вперед і не відволікатися на чужі судження. Спиратися в цей час варто тільки на свій голос і інтуїцію, не чекаючи підтримки з боку.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

У Стрільців зараз підвищений ризик втратити хорошу пропозицію. Для того, щоб цього не сталося достатньо бути уважним і звертати увагу на все, що відбувається у Вашому житті.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Козероги отримають знак про те, що можна почати робити те, до чого вони довго готувалися. Можливо - прийшов час відкрити для себе нові двері, можливо – вкласти гроші в новий проект. Будь-яке починання зараз отримає хороший результат.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

У житті Водолія пора прийняти рішення закінчити самобичування і перестати займатися саморуйнуванням. Прийміть свої помилки, перестаньте жити в докорах і починайте життя з нового чистого аркуша.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Рибам необхідно постаратися прибрати фокус з проблем і перевести його на свої важливі завдання. Якщо представники цього знака будуть зациклюватися на проблемах – вони вплинуть на фізичне самопочуття і тілу стане гірше.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти