StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

З білої вже ніхто не готує: спробуй копійчаний рецепт тушкованої червоної капусти від Ярославського

26 вересня 2023, 08:44
10445
Якщо тушкована капуста без м'яса, це не означає, що вона несмачна, все якраз навпаки.
Час приготування Час приготування: 40 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 5 хв
Кухня Кухня Європейська
З білої вже ніхто не готує: спробуй копійчаний рецепт тушкованої червоної капусти від Ярославського
Як тушкувати капусту / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (yaroslavskyi.vova)

Тушкована капуста урізноманітнює харчування, особливо, якщо набридло їсти одні і ті ж гарніри. Аби розбавити раціон, пропонуємо приготувати тушковану червону капусту з родзинками та журавлиною на сковороді. А рецепт підготував ресторатор та суддя "Майстер Шеф" Володимир Ярославський.

Тушкована капуста на сковороді - рецепт

Інгредієнти:

  • червона або біла капустина
  • велика цибулина
  • винний чи яблучний оцет
  • олія, сіль та духмяний перець
  • родзинки чи в’ялена журавлина
  • мелений коріандр

Приготування: Всі інгредієнти дуже тоненько порізати. Далі на сковороду налити олію, розігріти її, додати цибулю і трішки підсмажити її аж до поки вона не почне ледь-ледь змінювати колір.

відео дня

Додати капусту, декілька разів перемішати, щоб не підгоріла. Смажити так пару хвилин, тільки після цього додати сіль, духмяний перець та оцет. Накрити кришкою і на повільному вогні підтушковувати до бажаної мʼякості.

Десь на середині процесу додати бланшовану журавлину. Молотий коріандр додати в самому кінці приготування. Вимкнути вогонь і дати постояти страві ще 10 хвилин.

Дивіться простий рецепт тушеної капусти:

@yaroslavskyi.vova

Червоноголова капуста дуже красива. Мені схожа на Тризуб у розрізі Я тут готував начинку для вареників, і вийшла така смачна тушкована капуста, що її одразу зʼїли, не дочекавшись тіста! Потрібно лише: ? Червона капустина ? велика цибулина ? трішечки винного чи яблучного оцту ? олія, сіль та духмяний перець ? Ізюм чи в’ялена журавлина на додаток ?Та й я додав трішки меленого коріандру - аромат мені дуже сподобався Давайте готувати! ❗️головне завдання все дуже тоненько порізати ?далі на пательню наливаю олію, розігріваю, додаю цибулю і трішки підсмажую її аж до поки вона не почне ледь-ледь змінювати колір. ?потім додаю капусту, і стараюсь її декілька разів перемішати, щоб не підгоріла. І так смажу її пару хвилин, тільки після цього додаю сіль, духмяний перець та оцет, в мене був яблучний бальзамік ?накриваю кришку і на повільному вогні підтушковую до бажаної мʼякості! ?Десь на середині готування додав бланшовану журавлину. А розмолотий коріандр вже майже в самому кінці готування, щоб залишити аромат у капусті. По готовності, вимкнув вогонь і дав ще постояти десь 10 хвилин і можна їсти!!! Іноді смачно можна зробити дуже просто ?? Вареники з капустою вже буду робити наступного разу - згодні ?☺️ Пишіть коментарі та ставте вподрбайки. Обіймаю ?

♬ Woop Baby - Letherette

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти