StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Подружки проситимуть цей рецепт лінивого та соковитого штруделя з вишнями з тіста філло

19 листопада 2023, 10:14
Тісто на штрудель з вишнями готувати не потрібно, можна просто купити філло.
Час приготування Час приготування: 45 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 5 хв
Кухня Кухня Інтернаціональна
Лінивий штрудель з вишнями
Лінивий штрудель з вишнями / Колаж Главред, фото скріншот YouTube ( Alena Gotovit), TikTok (pollicooking)

Якщо ви думаєте, що приготування смачного штруделя вимагає багато часу і зусиль, то цей рецепт ледачого штруделя з вишнями змінить вашу думку. Ідеально підходить для зайнятих людей або тих, хто не бажає проводити весь день на кухні, цей рецепт демонструє, як легко і швидко можна створити дивовижний десерт. Поєднання ніжного тіста з кисло-солодкою начинкою з вишень робить цей штрудель ідеальним вибором для сімейної вечері або як частування для гостей.

Штрудель з вишнями з тіста філо - рецепт

Інгредієнти:

  • 300 г. вишень свіжих чи заморожених
  • 2-3 ст.л. цукру
  • 2 ст. л. кукурузного крохмалю
  • 5 листів тіста філло
  • 50-70 г вершкового масла
  • 1 яйце

Приготування: До вишень додаємо цукор та крохмаль, при постійному помішуванні проварюємо та загущуємо на середньому вогні (консистенція має бути як на відео, якщо виходить дуже рідка - додайте більше крохмалю). На пергамент викладаємо лист тіста філло та змащуємо розтопленим вершковим маслом, так робимо з кожним шаром окрім останнього. Викладаємо вишні та загортаємо штрудель, як на відео. Щільно не загортайте аби при випіканні він не тріснув. Змащуємо штрудель яйцем та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин, орієнтуйтесь по золотистій скоринці.

відео дня

Дивіться, як приготувати штрудель із вишнями з листкового тіста:

@pollicooking Штрудель з вишнями • 300 г. вишень ( в мене заморожені ) • 2-3 ст.л. цукру • 2 ст.л. кукурузного крохмалю • 5 листів тіста філло • 50-70 г. вершкового масла • 1 яйце До вишень додаємо цукор та крохмаль, при постійному помішуванні проварюємо та загущуємо на середньому вогні ( консистенція має бути як на відео, якщо виходить дуже рідка додайте більше крохмалю). На пергамент викладаємо лист тіста філло та змащуємо розтопленим вершковим маслом, так робимо з кожним шаром окрім останнього. Тісто філло завжди є в @"Сільпо", ще й за дуже приємною ціною. Викладаємо вишні та загортаємо штрудель так як на відео. Щільно не загортайте аби при випіканні він не тріснув. Змащуємо штрудель яйцем та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин, орієнтуйтесь по золотистій скоринці. Смачного❤️ #штрудельзвишнею#штрудельрецепт#рецептиукраїнською#фудблог♬ You - Vietra

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти